Törölt nick Creative Commons License 2016.02.06 0 0 404

 

Mindenkit óva intek az ACN-től! Címeres ökör voltam,amikor szerződést kötöttem velük. Két évnyi kálvária után döntöttem úgy,hogy felmondom az ACN-nel való szerződésemet. 

Ennek két oka volt.Megszoktam,hogy a kiállítás dátumához képest jóval később kaptam meg az aktuális csekkeket,amelyeken feltüntetett összeg befizetése emiatt a kézbesítés napján "tegnapra kellett",de azt nem,hogy volt,amikor nem is jött meg az aktuális csekk!

Csak a Fizetési Emlékeztetőből látszott,hogy kapnom kellett volna..Amikor önhibámon kívül csak ezt a csekket tudtam befizetni,nagyon kiszúrtak velem! Érdekesmód másnap jött a következő aktuális csekk,persze az általam előtte való napon befizetett összeggel megemelten,1000 forintot rászámítva a késésért.Szándékosan küldték két egymás utáni napon,meg se várva a pénz beérkeztét,hogy a klienseket további költséggel terheljék! Amikor aláírtam anno a szerződêst,szinte ingyen használtam a szolgáltatást,időközben felvitték a havidíjat,ami skandallum!2500 forint úgy,hogy még nem is telefonáltam..

A vonal minősége pedig szinte mindig olyan volt,mintha Alaszkába telefonáltam volna.. Úgyhogy minden szempontból betelt a pohár. A hab a tortán az volt,amit az előbb ACN-nek küldött levelemből másoltam ki,melyet a következő bejegyzêsemben teszek közzé.