Krokodil Dundee Creative Commons License 2016.02.05 -1 0 59

Én is hasonló okokból szeretném ha elterjednének az elektromos szabadenergia készülékek. De ha csak a létrehozásában résztvevőké lesz, az sem baj.
Az Akula generátor áramok összegzésével nyerhet energiát. A rezgőköri áramhoz mindig hozzáadódik a gerjesztő áram. Ez az energianyerési mód innen megérthető:

Korábban írogattam különböző fórumokon, hogy minél több titok közkincs lehessen és együtt minden könnyebb. Háttérhatalomba vagy fekete ruhás emberek ellenállásába soha nem ütköztem. Viszont a szabadenergia elterjedésének mégis van egy ellensége, melynek gyűjtőneve: szegény ember. A szegény ember mindent elkövet annak érdekében hogy szegény maradjon. Sőt azért is hogy mások is szegények maradjanak. A magyarázatot most nem részletezem hogy miért. A szegény ember szinte kötelességének érzi hogy olyat tegyen ami gátolja a szabadenergia generátorok elterjedését. A módszereit nem akarom részletezni mert mindenki felismerheti. Ezen a jól ismert és jól sikerült karikatúrán sem egy fekete ruhás ember töri össze Moray generátorát, hanem aki svájci sapkát és munkásruhát hord:
http://egely.hu/termekfoto/11-1
Mert a megbízójától kaphatott annyi pénzt amiből jól leissza magát a kocsmában. Az fontosabb neki mint a saját és családja életre szóló szabadsága.

Előzmény: Korovjov987 (38)