földönfotóha6vi Creative Commons License 2016.02.04 -2 0 176

A Stonehenge-rendszer "miért-?"-jének értelmezéséhez az irodalmában ["C"-2008.]-szeptemberéig teljesen ismeretlen értelmezési teória: - az AUDIO-ARCHEOLÓGIA - született : SAXA-LOQUUNTUR.

<http://stonehengeha6vi.atw.hu>

Az új, jogvédett felismerés szerint a Stonehenge-group csak egy része egy nagy rendszernek és az építői a kultúrájukból a mai korra egy speciális struktúrájú értelmezési lehetőséget hagytak örökségül.

Ezen DIORÁMA-enteriőrje által közvtített üzenet adja meg az egyetlen EGZAKT magyarázatot, mely szerint az építmény: - egy A.J.FRESNEL-rendszerű fázisforgatásos-interferencia-hangerősitővel gerjesztett, H.-vonHELMHOLTz-féle akusztikus rezonátor-melynek frekvenciája a geometriai méreteiből, minden spekulatív tényezőtől mentesen -pontosan számítható. [21.-25.-Hz]

Így igazolódik HEIDEGGER:"Sein und Zeit".(1927) 22.§. -a (szabadon)...Az, ami a tér sajátja, önmagában kell, hogy megmutatkozzék..."

Megjegyzés: a tévedés joga fenntartva! Az "ördög a részletekben" -de,, ha valaki tudja, hogy az a

megállapítás/teória "azért rossz, cáfolható, MERT:...!!!" - az szerencsés, MERT a cáfolhatatlan tény birtokában van:... A téma nyitott, a gondolat szabad:......