Gittawee Creative Commons License 2016.02.02 0 0 1321

A pisilèsnek a visszatartàsa ès a feszülő hólyagnak az èrzèse nagyon nagy élvezetet ès örömet jelent számomra.

Èn is azt vallom, mint a forumozók többsége, hogy pisilni csak akkor, ha már nagyon muszàly. Én egy domina vagyok, ès az efajta testi szükségletet feleslegesnek tartom, ezért nem is elègitem ki csak amikor már nincs más választása a testemnek. Azt szeretem ha én uralkodhatok a testem felett nem pedig fordítva épp ezért a test edzése nagyon fontos ilyen szempontból olvastam itt a hólyag edzéséről is, és ez valóban fontos dolog. Szoktatni magadat és a testedet, hogy itt te mondod meg mikor mit fog tenni nem pedig forditva . Én is híve vagyok a sok ital fogyasztásának és annak, hogy a testem az elfogyasztott italt teljesen felhasználja és amit kiválaszt vizeletként azt pedig a lehető legtovább bennt tartsa. Nagyon sokat olvashattam itt különböző visszatartási tanácsokról praktikákról módszerekről. Nos a helyzet az az, hogy bizony sok igazság van az itt leírtakban, és én is használom a legtöbb módszert tudatosan. Valóban igaz, hogy minden az agyban dől el, ez igaz a tűrő képességre is (ami természetesen fejleszthető)  így teljese  igaz az is, hogy előre feltudod magad készíteni azokra a helyzetekre mikor a lehető legkellemetlenebb ingerek érnek a hólyag nagyon nagyra tágul a pisitől, és amikor a vese a hólyagba  igyekszik mégtöbb pisit préselni természetes, hogy ettől a hasad és a hólyagod görcsölni szúrni kezd hiszen bármennyire is szeretnéd ezt elkerülni vannak maximális fizikai korlátok amiket sajnos nem tudunk túllépni bár minden erővel ezen vagyunk tehát amikor jön a görcs és a szúró érzés akkor a legtöbben bepánikolnak, és reakciókènt feladják a harcot közben grimaszolnak a fájdalom miatt stb. Szóval itt jön be a pszichológia az önkontroll és a tűrőképesség és annak a trükkje, hogy nem engeded magadnak hogy pánikolj hanem készteted magad a higgadt nyugodt viselkedésre és logikusan az agyaddal megnyugtatod a tested . Szoval mikor a hólyagod már köldök felett van, és annyira telt hogy elkezd vészjelként hasogatni és görcsölni akkor veszel egy nagy levegőt lassan kiengeded és nem grimaszolsz mert  neked pisilni kell nem táncikálsz vagy mocorogsz mert ezzel csak előidézed a pánikot magadba hanem végig gondolod higgadtan logikusan a menetet.

Mi történt? Az történt hogy nagyon sokat ittam, és a hólyagomban nagyon sok pisi gyült össze ami annyira kitágította a hólyag falat hogy szegény nem tudja máshogy befogadni a többi pisit ami azért érkezik mert te  folyamatosan iszol és a veséd vàlasztja ki a felesleget csak úgy ha görcsöl és hasogat ezzel jelzi hogy nagyon tele van és ürülni szeretne. Aztán gondolkodsz tovább és nem engeded a testednek elvenni tőled a higgadságot mi a te célod? Az a cél hogy a lehető leghoszabb ideig tartsd benn a pisit, ellen álj az efajta ingernek, és próbáld elnyomni a tested nem kivánatos pisilési ingerét szoval azért görcsöl a hasad felett is, és azért duzzadt a holyagod mert ezt eddig tökéletesen csináltad .... azt a folyadék mennyiséget amit megittál (igaz hogy direkt jó sok volt de nem ez a lényeg ) sikeresen magadban tartottad anélkül hogy grimaszolsz pisi táncolsz vagy jelét adod a testeddel annak hogy pisilned kell . Ezért hát mivel az tested és az agyad nem tud azzal mit kezdeni hogy te nem reagálsz arra hogy a holyagod tele van ès figyelmen kivül hagyod az ürítést nem táncikálsz ficánkolsz hanem elfogadod a feszítő érzèst és nyugodt vagy , csak az az esély maradt neki hogy görcsökkel hasogatással és fájdalommal késztessen arra, hogy figyelj rá, és menj pisilni. Ès itt jön a tűrőképesség ès a higgadtság legnagyobb próbája logikusan gondold tovább... most a duzzadt hólyagom ès a hayam is fáj de csak a pisi miatt tehát ha észleli az agyam hogy ezt is a lehető legjobb módon próbálom eltűrni és tudom hogy úgyis elmúlik a hasogatás vagy a szúrkálás ès csak a feszülès ès a nagyon  kell pisilnem èrzès marad akkor tudod hogy te fogsz győzni nem pedig a hólyagod. Ès ha a végsőkig elszánt vagy akkor valóban ez fog történni

( tapasztalat) nem lesz görcs ès egyèb amit èrezni fogsz az csak a erőteljes feszülès ès a iszonyatosan kellene már pisilnem érzet de a görcs és a hasogatàs megszünèsèvel ez már legyürhető. Az is igaz hogy a legtöbben azt írják hogy van egy pont mikor már nem tudsz nyugalomban ülni emiatt vagy egyenesen állni csak görnyedten ebbe van igazság de csak addig amíg fokozatosan be nem gyakorlod hogy ez se okozzon gondot nekem már sikerűlt és annyi történik ilyenkor hogy lassabban állok fel a megszokott helyett de a nyomást csendben türöm nem grimaszolva ès nem jelezve a pisilhetnèkemet aztàn kiegyenesedek lassan de folyamatosan nem szakitom meg a folyamatot mert akkor nem sikerülne nekem se hanem folyamatosan de lassan egyeneyedem ki ilye kor a holyagom előre duzzad ès pufinak tünök de közbe nagyon kemèny ès tele  van pisivel aztàn a járási nehézségeket is ke kell küszöbölni az én modszerem az hogy összeegyeztetem a légzéssel egy belègzès egy lépés egy kilégzés egy lépés fokozottan figyelm kell erre nekem is termèszetesen èn se vagyok isten nekem is vannak maximum határaim szoval ha èszlelem hogy a járásom merevebb vagy nem a talpamra lépek hanem lábujhegyre mert nem megy már a járás magamtol csak ha kontrolállom a lèpèseimet akkor tudatosan figyelni fogom hogy azèrt is a talpamra fogok lèpni ha tetszik ha nem. Valamint olvastam a pszichológiai pisiről is hogy ugyan azt csinálod mintha valoban pisilnèl annyi különbsèggel hogy mikor a wc-n guggolsz akkor csak a fejedbe játszod le a pisilèst közben marad minden a holyagban. Ez valóban hatásos lehet ezt olvastam hihetetlen de magam is alkalmazom ezt a modszert csak èn megspèkelem a hanghatással is szoval bemegyek a wc be nadrág le pisi póz ilyenkor elöveszem a telóm és egy 2-3 perces videót keresek ahol pisilnek wc be lehetöleg lány legyen (nemem beli ) ês a videó legyen jó minősègü jól látható a hang mármint a pisilés hangja jól hallható. Elinditom a videót nézem és hallgatom és pont annyi ideig szinlelem a pisilést amedig a videoban szereplő ha ő abbabagyja én is felállok wc papir naci wc öblítés és kijövök én azt vettem észre hogy ilyenkor valoban nem érzem annyira a pisilhetnéket tényleg olya  hatása van a dolgnak mintha pisiltem volna és ürült  volna a hólyag és a tapasztalatom hogy az eredeti inger és az a helyzet hogy még mindig nem hagyta el semmi pisi a holyagot kb 10 perc után visszatér tehát a pszihologiai most pisiltem minden rendben hatás is elveszti a fizikai valójàt kb 10perc mulva és vissza tér az erddeti állapot viszont az ember nem mehet 10 percenként pisilni ezért marad a türés de mivel én se vagyok isten így nekem is muszály pisilnem olykor olykor :))