Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 6015

Szia Emily81!

Én mindenképpen azt javasolnám, hogy pszichiáter szakorvost keress fel, aki a megfelelő viselkedésterápiás módszerrel és szükség esetén ssri típusú gyógyszerrel biztosan fog tudni segíteni rajtad. Ez lehet, hogy hosszú időbe fog telni, nem fog egyik napról a másikra menni az valószínű, de a reményt sohasem szabad feladni, kitartással sikerülni fog és el fogsz indulni a javulás útján. Persze ehhez neked is a lehető legtöbbet "le kell tenned az asztalra", de hidd el, amint megtapasztalod a saját erődet és az első sikereket, nagy erőre fogsz szert tenni.

Tudnod kell, hogy a kényszereid nem Te vagy, valójában soha nem is volt és nem is lesz közöd hozzájuk. Ami pedig nem hozzánk tartozik, azt békével el kell engednünk, hadd menjen.

Én a Lyme-kór kezelésével csak abban az esetben foglalkoznék, ha minden kétséget kizárólag bebizonyosodna a fertőzöttség és semmi más okkal nem lenne magyarázható a pszichés tünetek megjelenése. Ellenkező esetben ugyanis a sorozatos antibiotikum kúrák sokkal többet árthatnak a szervezetnek, mint egy modern antidepresszáns szedése, pláne egy ártalmatlan pszichoterápia.

Üdv.

Előzmény: emily81 (5998)