Kedves Fórumozók!

Én senkivel nem szeretnék vitába szállni, kinek mi az igénye.
Sok esetben tudjuk jól, hogy a pénz nem jár együtt az előbbivel, az intelligencia pedig az emberi mivolttal. 

Segítségnyújtás volt a cél, semmi több, hisz én is használója vagyok.
A kutyát valóban nem viszi le, hisz nem arra fejlesztették ki, de rengeteg allergiásnak okoz könnyebbséget.
Miért van olyan ami leviszi???

A funkcióit tekintve én kérek elnézést, rosszul tudtam csak 23!

Én használom a gépet, és soha semmi másra nem cserélném le.
A központi porszívó valóban kényelmes, de ennyi és nem több.
Nem egészségmegőrző termék és nem nyerte el az ehhez tartozó összes certifikációt, és egy allergiás ugyanúgy befullad tőle éjszakánként.
Kényelem szempontjából pedig a legjobb megoldás a kőfelület és a bőrgarnitúra, valamint az ehhez tartozó viledás felmosó:-)
Ágyunk viszont akkor is van.....és sajnos nem sajnos köztudott, hogy nem egyedül, nem is a párunkkal alszunk kettecskén.
Gondolom atkáról mindenki hallott már, én is, és allergiám végett vettem meg a VIVENSO-t. 
Puccolászni pedig nem kell, hisz a levegőtisztításra napi szinten használom 10-15 percet, kiöntöm a vizet és ennyi.
Amikor pedig takarítok vele a nagy fordulat elmossa a gépet, így valóban egyszerű.
Viszont ha valóban időigényes is lenne az elpakolása,elmosása, úgy gondolom aki gyógyszerekre költ mert nem bír egy teljes éjszakát végigaludni az allergiától, hetente 1x készséggel el is pucolná a gépet.....
Nem egy ismerősöm, barátaim köszönték meg, hogy ajánlottam nekik.

Egy poszt volt, ha valakinek sértettem vele önérzetét akkor is kint hagyom, hátha valakinek még jól jön!

Csodás napot kívánok!!!
Gyöngyi:-)