Sport_tipp666 Creative Commons License 2016.01.16 0 0 688

SZiasztok: FaberK, Limp!

 

Faberk:

1/Elnézés kérek a gúnyos hangnemre de nem  volt szándékos.

2/Meg elemelem a képzeleti kalapomat amit te csinálsz az jo...

  - Elnézést hogy beraktam a multkor a drawot (programot) Kézilabda kuka.

  - Én nem szeretnéktőled átvenni semmit se mert te egy felülmulthatatlan vagy nem tudnálak meg előzni számolás szempontbol.:)

3/Jo tanács írdbe a naptáradban hogy mikor kezdődik a tippjáték párnapal igy nem fogod elfelejteni az eseményt, és kőzöld a tippversenyzőkkel időben (lesz vagy nem). Én mindig ugy szoktam hogy ha nincsen időm számolni akkor közlöm és be van téve a program előre mikor és hol tippelünk. Én most már szeptembertől csakis a világ versenyekre fogok tippelni. (Te mondanád sok ember helyekre tippelni fogok). Ha nem tudnék lemondani a tippelésről akkor játszok tovább :))

 

U: Nekem az fájt hogy ha valaki el válalja a tippverseny azt vigye is végig ne csak fél sorozat legyen. Egyszer XY helyen valaki elválalta és most se számolta ki eddig se. Én ha el vállalnám akkor végig viszem a tippversenyt.

 

 

Limp:

Én most is számolgatok tippversenyeket XY helyeken. Nem ezel a nickel ne kereds. Azt nem szeretném elmondani mert reklámoznám a másik nickemet.Nekem ez a rendszer nagyon magas a pontozási szisztéma de meg lehet tanulni:))