ByKa Creative Commons License 2016.01.16 0 0 3702

Sziasztok!

Robotdoki segítségével és páratlanul korrekt tájékoztatásával szinte újjávarázsoltuk a használtan vásárolt 560-as robotunkat.

Hihetetlen, mekkora teljesítményváltozást jelent egy új akkumulátor!

 

Amikor hozzánk került, sokmindent nem értettünk, (20 percet tudott, ha nem futott szőnyegre...) nem állt vissza a dockra, sokszor erőlködött, átsétált a virtuális falon, és hangoska is volt szegény.

Most csak úgy siklik, mint a kopasz bőrfelületre landolni próbáló ám onnan lecsúszó légy, sokkal halkabb, és mintha táncolna, csak úgy suhan végig a szőnyegünkön is.

Egy óra után állt vissza (– értsd: visszaállt! –) a dockra, és a Kedvesem onnan levéve új területre helyezte, és ott is végzett... Fantasztikus!

 

Nagyon érdekelni kezdett a technológia, a kezelhetőség, a karbantartás, rengeteg fórumot végigbújtam, köztük javarészt külföldi oldalakon, mégis

itt kaptam meg a tényleges válaszokat.

 

Mivel műszaki beállítottságú vagyok hobby szinten, minden  új érdekel, és kissé maximalista is, magam igyekszem megoldani a felmerülő problémáim, az érdeklődésemnem magamnak fellállított feladataim.

 

Ügyködtem egy kicsit a héten, gondoltam megosztom veletek, hogyan tudtam még kényelmesebbé tenni a Kedvesemnek a takarítást...

 

 

 

Mindenkinek kívánok kellemes hétvégét!

 

ByKa