zizizuzu Creative Commons License 2016.01.08 0 0 23092

Most ezzel azt akarod kijelenteni, hogy mivel megveszik kilóra a nyugdíjasok szavazatát, ezért nincs mit tenni, az utolsó majd kapcsolja le a villanyt? 

Mert így valóban nincs. 

 

Nyilván nem várható el, hogy személyenként bármely nyugdíjas azt mondja a postásnak, hogy vigye vissza a 20%-ot. Azonban látva, hogy a vizitdíj kemény 300 forintjával mekkora éhínséget hoztak a nyugdíjasokra, méltán fél tőlük minden kormányon lévő párt. 

Ettől függetlenül, ha nem csoportosítja át a kormány az eü-be, és oktatásba a pénzt itt hamarosan nem 20% ingyenpénzt kell visszaadni, hanem 70%-ot.....

 

Tüntetni? Az egészségügy miatt kb mindenkinek. Az oktatásügyért talán elkezdhetnénk mi, de nem ám úgy, mint eddig bármilyen nyilvános felszólalásban, hogy az első mondat a fizetés volt, hanem talán egyszer kizárólag a gyermekek érdekei miatt. Gondolok itt az idegronccsá tévő óraszámokra, a rosszul összeállított követelményrendszerre, a túlságosan szabványosított oktatási eszközökre, az eszközhiányra, az értelmetlen minősítési rendszerre, stb.... Ja, és igen, 200 emberrel nem fog menni. És itt jön a nagy kérdés, a fenti problémák miatt össze lehet rántani Budapestre 1000 pedagógust szerinted? A 160.000-ből? Mert szerintem kizárt. 

Előzmény: Januári Dusán (23091)