.ZsL. Creative Commons License 2016.01.05 0 0 173

A fedémesi "Paramánia" szakosztályunk évkezdő közgyűlése

 

ezen a hétvégén, azaz január 9-én 10 órától lesz a helyi művelődési házikóban. (A falu közepén van, a kocsmával szemben, könnyű megtalálni.) Sajnos, a legközelebbi alkalmas időpont csak február végén lenne, ezért nem akartuk halasztani.

 

Próbáljatok úgy parkolni, ne feltétlenül a ház előtt, hanem az út mentén (elég hosszú a falu), hogy se a gyalogos forgalmat, se a buszok közlekedését ne akadályozzátok, mert egyszer emiatt már kaptunk egy kis méltatlankodást... Ez a pici falu az 1200-as évek óta megvan, és anno nem arra tervezték, hogy mindenki külön járművel érkezzen egyszerre.

 

Az ernyők bevizsgálásának rendszere a legújabb hatósági követelmények miatt változik, gondolhatjátok, hogy nem az egyszerűsítés felé, és a mentőernyők áthajtogatását sem biztos, hogy ezen a napon meg tudjuk oldani, de a helyszínen kiderül, hogy addig milyen megoldást találtunk ki! A felszerelést jobb, ha hozzátok, lehet, hogy innen szállítjuk egy tételben a bevizsgálás és áthajtogatás helyszínére, hogy lehetőleg készen és papírilag igazoltan kaphassuk vissza, még a hónap folyamán.

 

A 2016-os regisztrációs díjat a közgyűlési adat-regisztráláson adott sárga postautalványon kell majd befizetni, vagy banki átutalással, lehetőleg a hónap végéig. (MRSz tagdíj és IPPI-kártya nélkül 11 eFt a teljes díj, amiben 1 db. ernyő hatósági nyilvántartási díja, a biztosítások, HFFA és ASE tagdíjak és a starthelyalap is benne van! Aki még az "A" vizsga előtt, vagyis alapfokú képzés alatt áll, nincs saját ernyője, illetve az oktatójának kölcsönözve használja, csak az ASE-tagdíjat kell fizetnie, ami a naptári év végéig, illetve a vizsgáig érvényes, és 3000 Ft. )

 

Aki repülőorvosi vizsgálaton is szeretne részt venni, sürgősen egyeztesse Szvetozár Dokival!!! Tel: 0620-9672138