malazs Creative Commons License 2016.01.04 0 0 63144

Az megvan ugye hogy HC irányítás lesz?! Annak a költségét állja a Xanga szerinted, a kisgépesek meg kapják ajándékba? Nemzetközi reptér esetén van pár kritérium aminek a reptérnek meg kell hogy feleljen, ezek pedig igen csak költséges mulatságok. A repülőklub mekkora területet betonozott le? Mekkora vagyonnal szált be hogy ingyen kellene használhassanak egy nemzetközi repteret?! Nem a sportrepülés ellen vagyok, de ez már nem az MHSZ-es időszak hogy az állam csecsén lógva lehessen ingyen repkedni az adófizetők pénzéből, vagy netán egy magáncég költségére. Nem kell más f@szával verni a csalánt, ennyi....

 

Reklamálni meg magasabb szinten kellene hogy a repbenya jövedéki adójából vegyenek vissza, akkor a kisgépesek is elégedettebbek lennének, az helyett más költséget tudnának fizetni, az állam számára meg az ebből befolyó adó épp egy jelentéktelen összeg.

 

Mondtam már sokszor, ez a piszkos kapitalizmus, itt nincs ingyen semmi! Tudom hogy van aki ezt 25 év távlatából sem képes megérteni, azzal meg nincs mit kezdeni. Az üzemeltetőnek igen csak vaskos költségei vannak, így nem kell meglepődni hogy ő sem ad ingyen semmit.

Előzmény: Vgyuri1946 (63142)