Antikmuki Creative Commons License 2016.01.04 0 0 37964

2 db 3 éves fát vettem ősszel konténereset a nevüket meg nem mondom elvileg az egyik olyat terem amilyen általában a tascoban van az a hosszúkásabb termésű,mert ott a kereskedőnél már volt egy kb 10 éves fa azon volt bőven és arról  lett oltva a másik meg elvileg vanília ízű és ha jól emlékszem talán azt lehet a fáról is enni nem kell érlelni.Ámbár lehet hogy tévedek már nem emlékszem rá majd ha terem kiderül hogy leveszem, és megkóstolom és ha fél óráig csókra áll a szám akkor érlelni kell.Itt vannak az ablakom előtt a kivi és füge társaságába ültettem melyek már több éve itt élnek,reméltem a datolyaszilva is bírni fogja.Van még egy 2 éves fám is az még konténerben pihen a garázsban majd ha elmennek a fagyok tavasszal akarom kiültetni.Legalább is azt mondták jobban teszem ha akkor ültetem ki.Nem akarom már kiásni minden télen őket ;) de elvileg nehezen gyökeresedik és épp ezért javasolták a tavaszt és csak konténeres datolyaszilvát vegyek.Persze majd az idő eldönti hogy megmaradnak e avagy sem.

Előzmény: successful77 (37963)