allez zserzseli! Creative Commons License 2016.01.03 0 0 51620

na akkor megnyugodtam, hogy nem az én hőháztartásommal volt a gond. mert én is kockára fagytam.

 

igazából egész évben nem futok a külső budaiban, kivéve a BHMTCS-n. minden évben megfogadom, hogy legközelebb bejárom az útvonalat, amit aztán sosem tartok be.

 

5 teljesítésem van, volt már gyorsabb, lassabb, keresgélős, lendületes, szintidő közeli, szóval akár ismerhetném is. de minden alkalommal vannak meglepetések.

idén a rövidebb távra neveztünk, hogy éjfélre otthon legyünk.

délelőtt BUÉK-ot futottam, pont elég lett volna a babatáv.

 

szaszával és krisszel indultunk. meszes hegy ok, ilona lakra lefelé gurultunk (szó szerint), nagy kopasz felé megfagytunk, kopasz hegyet türhetően rövid idő alatt megtaláltuk. közben sajnos krisz sérülése kiújult, így elég lassan tudtunk csak haladni. fekete hegyre mi is a szarvas árkon keresztül próbálkoztunk. ezt a falat én nem ismertem, szépen négykézlábaztam. a tempónk itt már nagyon szétesett és sajnos pont az az ismeret hiányzott, ami nektek megvolt, mivel fekete hegyről mi jóval nagykovácsi felé lukadtunk ki, ezt totál benéztük.

mire a kék jelzésr efelértünk konstatáltunk, hogy egy elég nagy hurkot kellene csinálni, hogy a hosszú erdő hegyre visszamenjünk és ezzel a bakival egy kb. 6-6+ órás teljesítés nézett volna ki. mivel krisz a lába miatt mindenképp visszafordult volna, mi is gyáva módon ebbe az ürügybe kapaszkodtunk :) és visszakocogtunk az aszfalton.

az állóidő az óra szerint 1.5 óra volt, szóval ebben biztosan jobbak voltunk. én még mindig fázom.

esküszöm idén bejárom :)

 

Előzmény: Z-U-Z (51619)