KissMe Creative Commons License 2016.01.01 0 0 59083

Köszönöm a válaszod!

Az albérlet-támogatás ugrott, mert ezeknek a feltételeknek nem fogok megfelelni:

  • legalább 3 hónapja bejegyzett munkanélküli
  • vagy csoportos leépítés miatt vesztette el munkahelyét.
  • vagy pályakezdő

Ha már így felmerült a hely, akkor igen, Pécsről (illetve környékéről) mennék, de csak Pest megye déli részéig, Budapest határától kb. 20 km-re (nem írom le a helység nevét, mert abból egy kis netes kutatással könnyen meg lehet találni a céget is). Keresgéltem ingatlanhirdetéseket, de abban a faluban nincs is egyáltalán kiadó lakás vagy ház, 10 km-es körzetében pedig aranyárban, legalábbis a pécsiekhez képest. Jelenleg a szüleimnél lakom a kisfiammal... hosszú sztori. És irodai munkáról lenne szó, úgy vélem, 8-tól 4-5 óráig tartana a munkaidő.

A gyerekem apja még egyáltalán nem tudja, hogy én szeretnék innen elköltözni, és magammal is vinném a fiát, szerintem nem is egyezne bele első körben.

A következő lesz: hétfőn telefonálok. Felteszem a pléhpofát, és az interjút szervező munkaügyes hölgytől megkérdezem, mégis miről lenne szó, milyen munkaidőben, milyen nagyságrendű fizetésben gondolkodjak? A motivációs levelemben nem tértem ki részletesen a családi helyzetemre, nyilván én is mesélnék erről pár szóban. Én úgy gondolom érthető lenne, ha nem feltétlenül szeretnék most egy interjú kedvéért több száz kilométert vezetni (benzinre költeni), ahol esetleg kiderül, hogy nem egymást keressük, mert még csak közel sem állnak az elképzeléseink a másikéhoz.

 

 

Előzmény: nyman (59082)