posztok Creative Commons License 2015.12.31 0 0 3947

Sziasztok,

Valamivel több mint 1 éve volt bőrgyógyásznál és ott megállapítottáka Sebborheát. A bőrgyógyász valami szteroidos cuccot írt fel egyből, de azt a különböző fórumokon olvasottak miatt ki se váltottam.

Szintén fórumokon olvastam a La-Roche Posay Kerium DS arckrémről.Én azt használtam kettő (2) alkalommal és megtette a hatását. Közben vettem egy Dr. Organic + kókuszolaj arckrémet (Organic virgin coconout oil day cream) és elkezdtem azt használni a mindennapokban, gondolva, hogy mégiscsak természetesebb mitn a Posay. Ahogy már írtam a Posayt 2 alkalom (2 nap) után kiválottam a kókusszal. Teljesen tünetmentes lettem az arcom. Ezt egy kisebb csodaként éltem meg.

Ezek mellett a Selsun Blue sampont használtam a makacs korpára + viszkető fejbőrre. A Selsun Blue és a kókusz teljesen tünetmentessé tett.

Most viszont gondban vagyok és zért is írok. Elfogyott a Selsun Blue samponom kb. 2 hete. Sehol nem lehet már venni, mindegyik gyógyszertárban azt mondják, hogy hiánycikk és valószínűleg nem gyártják már/nem fogják többet gyártani. Azt javasolták, hogy valamelyik DM-ben talán lehet még 1-2 darab elfekvőben. 1 hete járom Budapestet, de sehol nem találom ezt a sampont. A korpa kezd visszatérni. Ez az egyetlen sampon, ami már 1 használat után hat és teljesen eltünteti a korpát. Van itt alaki, aki tudja, hogy hol lehet még beszerezni? Egy egész kartonnal vennék.. :)