mdodger Creative Commons License 2015.12.30 0 0 3940

Nincs más választásod. Ha meg akarsz gyógyulni végigcsinálod. Elhatározás kérdése.

Tudom miről beszélsz. A normál csapvíztől is úgy bellobbant az arcom, hogy nekem is észrevették a kollégák és rákérdeztek.

Ki kell írtani az atkákat, mert máskülönben mindig lesz ami visszafertőz. Ezért nem használnak a krémek és a kencék, vagy ha igen, csak addig, amíg lehúzzák a gyulladást. Ha éppen erősebb az immunrendszered, akkor talán kevésbé vészes a probléma, de a stressz ugye köztudottan gyengíti.
Tegye fel a kezét, az aki vmilyen gomba ellenes sampont vagy krémet kipróbált és nem használt! (Talán nem véletlenül).
Egyedül a szteroid volt, ami így vagy úgy segített. 

Anno a földvári krémet én találtam és próbáltam ki először itt a fórumon, de amint később felvetődött lehet, hogy volt benne szteroid is.

Az, hogy miért gyullad be újra és újra a bőröd, eléggé egyértelmű, ha utánaolvasol a demodex-nek. Én már gyógyultnak nyilváníthatom magamat, pedig nagyon mélyről indultam. Amit sokan leírtok tünetet, az szinte semmi nem volt az én régi tüneteimhez képest.

Tudom még mindig sokan elsiklanak az atkaprobléma mellett. Aztán amikor kipróbálják a szappant, vagy a teafaolajat azt mondják, hogy nem használ.
Azt már mindegyik figyelmen kívül hagyja, hogy helyesen használja-e őket. Heti 1x mosás nem elég, ha meg akarsz gyógyulni, akkor nem nyavajogsz, hanem becsületesen minden nap tisztálkodsz, úgy ahogy leírtam.

Kozmetikushoz járok, baromi sokat ráköltöttem (százezres nagyságrendben), de aki nem teheti meg, az otthoni módszerekkel is sokat tehet magáért, ráadásul szinte filléres tételekről beszélünk.
Van kiút ebből az állapotból.

Leírom én mit használok jelenleg:
Arcmosás - Tea Tree Skin Clearing Foam Cleanser ~1900 ft (kb 2 hónapra elég)
Teafaolajos sampon (Faith in nature) - 1100 ft (250 ml) (kb. 2 hónapra elég)
Chulevandeevi sampon ~ 3600 ft (kb. 1,5~2 hónap)

1 hónapra számolva ez nagyjából 3300 ft kiadás

Heti 1x, kénnel átkenem az arcomat (feloldja az atkákat és hámoldó hatású is (valami kénes oldat, szerintem bármelyik ami kapható patikában az jó lehet)).  Én a kozmetikustól szerzem be

Előzmény: crawen (3938)