ZsuR Creative Commons License 2015.12.28 0 0 2586

Itt van egy amit felretettem, hogy majd sutok vele... Bizotos finom - de meg nem probaltam.

 

4 1/4 cups (35 ounces, 1000 grams) heavy cream

7 cups (42 ounces, 1200 grams) bittersweet chocolate, finely chopped

1/2 cup (4 ounces, 120 grams) Grand Marnier or Stoli

 

10 dkg tejszin

12 dkg csokolade

es likor

 

A csokoladet nagyon aprora vagod.

A tejszint forrasig hozod - de nem forralod.

A tejszint ovatosan - kb fele mennyiseget - hozzaadod a csokoladehoz, hagyod allni, hogy felolvadjon, es ha felolvadt, habverovel kevered alaposan - kozben hozzaadod a masik felet a tejszinnek.

 

A vegen adod hozza  likort, es hagyod kihulni teljesen.

 

Ha ikras lenne - akkor keves hideg tejszinnel simara lehet keverni.

 

 

Előzmény: ILDIKONL (2584)