WarbiRunner Creative Commons License 2015.12.23 0 0 14850

Köszi a megnyugatatást :-) Kerestem a Bárdi, Unix webáruházban, de nem igazán hozott fék alkatrészeket. Első tárcsát sehol nem találtam pl. Lehet bemegyek majd itt a közeli autósboltba és kifaggatom őket. Tudom, hogy azonnal egy propelleres E39-re akarnak majd rádumálni (ami nem egy rossz autó, valljuk be), de hátha valami infót is kinyerek.

A használatot illetően nagyjából letisztult  a kép. Egy újszerű autót ugye mindenre használnék. Valahogy nem vágyom erre. A kis 146-om városban, napi teendőkra annyira tökéletes, felesleges egy drága komplikált autót nyúzni erre és bavallom, én nem élvezem az új autókkal a közlekedést. Nincs sentimento.  Úgyhogy a terv, hogy megtartom a 146-ot napi apróságokra, és veszek valamit csak hosszú utakra, főleg autópályára.

Így ésszerű keretek közt maradna az éves futás is, kb 5-6e km. A téllel nem tudok még mit kezdeni, garázsba elrakni hát nem tudom. Egy ilyen autót illene. Az viszont max hülyeség, hogy veszek egy pályázós autót, aztán meg csak a kis 146-tal tolom a pályán fél szezonban. Ezen (is) még agyalok :-)

Szóval ha lesz, nem gyorsulásra, hanem 90%-ban az M3-mason és az M1-esen közlekedne, stabil 148-cal. Évi kb 6e-ret. Szóval nem sokat.

 

A lentebbi gépet ismeritek? Mindenképp szép állapotú, kis futásúban gondolkodok, ami még nincs összetákolva.

 

 

Előzmény: maseratisti (14849)