zodes Creative Commons License 2015.12.19 0 3 105358

No itt vannak a képek és a videók a raklapozásomról. Előre leszögezem, hogy vágatlan ripsz-ropsz videók. Tegnap este készültek. Egyébként esténként szedtem szét a raklapokat, kb. egy darabot fél óra alatt. Természetesen ebben a fél órában még nincs benne a szegtelenítés. Két féle raklapot szedtem szét az egyikben csavart hegy nélküli szeg volt. Ez volt a könnyebb, egyszerűbb, a másikban recés, ragasztott. Mindkettőt géppel lőtték az biztos, mert kb. 5mm mélyen benne volt a fában a feje. Amelyik görcsöt talált ott ki sem tudtam húzni. Itt próbálom Izzy módszerét, a vörös izzásig melegítési eljárást. Most direkt ezért mentem le egy gázégőért a piacra (2000.- palackkal együtt).

Egyébként lehet röhögni az egészen, főleg a hegesztésen, de a lényeg, hogy ingyen legyenek klassz kis leceim meg stafnijaim nem változtat. :-DDDD

Amit láttok az már a 3.0 látszik az elején egy csonk is. Eredetileg ott volt a két nyelv. Szerintem ez így szinte tökéletes. Esetleg a zártszelvény nyelet lehetett volna mondjuk 110-120 fokban és nem derékszögben ráhegeszteni.

Mintha olvastam volna, hogy mindenképp marad némi hulladék. Hát jelentem, hogy nem marad! Gyakorlatilag egy léc sem sérült és minden stafni sértetlen, még szinte benyomódások sincsenek.

Azt is tudom, hogy ezerféle eldobható raklapot gyártanak. Az is lehet, hogy szerencsém volt ezeknél a raklapoknál.

Itt a link a fényképekhez, videókhoz.