gazso59 Creative Commons License 2015.12.16 0 0 11876

A  benzines webastomat t.t.bw50-t lecseréltem gázolajosra dw50-re. Gibbonpitti telefonos segítségével sikerült is beindítanom és tökéletesem működik,ki és bekapcsol de még csak külső akkumulátorról úgy hogy a vékony barnát a szolenoid vezetékét a vastag barnára (test)-re kötöttem a vékony feketét a kapcsolt szálat pedig egy kapcsolón keresztül a piros (pozitív) szálra. A külső tápszivattyút pedig egy másik akkumulátorral adagoltam. Kérdésem az volna, a benzinesbe négy vezeték ment(még nem a vízálló dugaszok)  ill. most annyi lóg ki az autóból.. A vastagabb piros és a barna az rendben van az a fix 12V +,-a. A két vékonyabb fekete és zöld-sárga is rendben volt a benzinesben, mert rendesen működtette az üzemanyag szivattyút is. A dízelt hogy kössem,hogy a külső szivattyút is működtesse? Ha bekapcsolom az utastérben lévő egyszerű kapcsolót (aminek a képét az előzőekben belinkeltem), akkor a vékony zöld-sárga az sípol a testtel azt összekötöttem a szolenoid vékony barnájával. A vékony feketét pedig a kapcsolt szállal ami szintén vékony fekete. A szivattyú viszont nem megy. Mit csináljak szerintetek. A külső ü.a.szivattyú egyik kapcsa az test csak simán vigyek a másikra(+) egy kapcsolt pozitívot? Előre is köszönöm ha segít valaki.