ronali Creative Commons License 2015.12.15 0 0 5935

Abszolút egyet tudok érteni. Sajnos vannak dolgok amiben a  kutyatartók fejlődhetnek, nyílván nem általánosítok mert mindenki máshogy neveli, gondozza, kezeli háziállatát. Múltkor sajnos a liftben várt egy kis pocsolya és hugyszag a kettő együtt arra következtetésre jutatott hogy egy kutya pisilhetett ide. Kérdés miért nem törli fel(lehet észre sem vette). Második kérdés miért kell terpeszben állnom a liftben hogy le lépjek bele. Harmadik csak talán reggel takarítják mossák fel a lift padlót, amiért kell nekem fintorogva felmenni a liften. 

Volt hogy valaki a liftbe hányt azt hamar feltarították(reggel) és szaga sem maradt sokáig, ám a kutyapisi talán nem olyan jelentős és ahogy elnézteem csak felszáradt magától, de szaga ott maradt. Engem nagyban nyomaszt az egymás felé mutatott tiszteletünkben erre a szagra hazaérkezni.

 

Ha már benne vagyok az írásban ide rakom: Zavar ha valaki póráz nélkül kiengedi a kutyáját és az rámugrik amikor én ünneplőbe öltözve indulok valahova. Utána nyílván fölösleges kiakadni mert az a piszkot nem tünteti el. Viszont a nem bánt nem harap és aranyos biztatások helyett inkább kérjenek ellnézést és máskor ne engedjék őket a póráz szorítása nélkül ki a lakásból.

 

Összegezve:

kutyatartóktól tisztelettel kérem,

  • takarítsák fel a kutya után a köztereket az épületen belül(szőr, szár, pisi)
  • fogják őket rövid pórázon már az ajtó zárásakor
  • próbálják csöndesen tartani háziállatukat, vagy megérteni ugatásuk tárgyát és segíteni rajta:-D
Előzmény: Törölt nick (5924)