Alfrédi Creative Commons License 2015.12.10 0 0 1317

Szia!

 

Azzal kell kezdenem, hogy nagyon röstellem amiért ilyen soká el voltam tűnve. Szerettem volna jönni, ezzel nem volt gond (és nem is lesz) csupán annyira elfoglalt vagyok, hogy semmire sincs időm (még az ilyen fontos dolgokra sem.......  :)) Most pl aludnom kéne, és 3 óra múlva pedig kelni. 

Még Karácsonyig lesz így, aztán javulni fog a helyzet.

 

képzeld, ma nagyon jól éreztem magam, izgalmakban volt részem. Bankba kellett mennem, szolgáltatókhoz, meg vásárolni, így elmentem egy plázába, ahol egyben mindent el lehet intézni. Még reggel elhatároztam, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal. Úgy akartam tervezni, hogy ügyintézés közben nagyon kelljen pisilnem, hogy elöntse szervezetemet az adrenalin. (szerintem ez is segíti a visszatartási képességet kicsit.)

Reggeltől kicsit többet ittam a szokásosnál, hogy du 3-4 felé már legyen kis-közepes vizelési ingerem. De kiderült mégsem ittam eleget, mert 3 felé, mikor mentem a plázába, még szinte semmit nem éreztem, úgyhogy tudtam be kell gyorsítani mondjuk 1 jó literrel, ha hamarosan telt hólyagot akarok. (a hírtelen gyors ivás sem túl jó, mert nagyon hírtelen telik meg a hólyag, nem lesz időm közben elintézni az ügyeket és hamar vége az élvezeteknek. Én a fokozatosabb telődést jobban szeretem, amikor hosszabban lehet tartogatni..)

Előbb ettem kicsit a mekibe, majd a telefonos ügyfélre mentem és 4 volt mire végeztem. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy még akkor sem igazán kellett pisilnem, az inger 2-3 as lehetett, a nyomás - teltségérzet volt nagyobb, az 4 körül lehetett, amit viszont már akkor is éreztem, hogy jól indul, mert ez a fajta teltségérzet az az a kellemes fajta, olyan izgató, amit szeretek.  :) Reméltem így is fog folytatódni, ilyen kellemesen, izgatóan, csak hadd erősödjön még.  :) De tudtam ez így mégis lassú lesz, innom kell, mert még bezár a bank stb és nem kell még annyira pisilnem. Azt akartam, hogy a bankban már nagyon kelljen, tudtam ott sokáig leszek, mert olyasmit intézek, és nem férfi lesz az ügyintéző, ami ugyebár nagyon kiábrándító lenne.  :)

Felhajtottam 5 perc alatt még közel 1 liter ásványvizet. No, ennek elégnek kell már lenni - gondoltam és az internetes ügyfél felé vettem az irányt. Sorszámot húztam, leültem. Így megnyomva azért már éreztem a hólyagomat, de más egyebet nem, illetve kirázott és átjárt a hideg, ami a sok víz miatt volt és tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor kezd el fokozottan dolgozni a vese, aminek fél óra múlva kell, hogy legyen hatása.  Sokat vártam, izgultam is, hogy még bankba is kell mennem, mi lesz addigra.......? Aztán sorra kerültem és beszélgettem a nővel, közben konstatáltam, hogy lassacskán igenis erősödni kezdenek főleg a hólyagérzetek (szerencsére) és a vizelési inger kevésbé. Már ezt is élveztem, nagyon jó volt így ügyet intézni. :) Az idő itt is elszaladt, majdnem 5 volt már, egy órám volt a bank zárásig. Indultam abba az irányba. Tudtam, most eljött az én időm. :) Laza volt az övem, feszítettem rajta jó sokat. Hú, na most éreztem bizony mennyivel teltebb már a hólyagom! De jó volt, mert megint csak az izgalmas fajta ingert éreztem, ami ilyen jó nem volt már egy ideje. Félreálltam, feszítettem még az övön, kiváncsi voltam mit érzek ekkor..? - Hát csupa jókat.  :)) A hólyagomat kissé feljebb tolta és szétlapította. Aprót bele is szúrt, de nem fájt, ez is élvezetes volt. A teltségérzés még ekkor is csak 6 körül lehetett, az inger semmit nem erősődött, talán még gyengült is, alig éreztem. Minden ideálisan kezdett alakulni. Még a járás is tök izgi volt, minden lépésnél megremegett a hólyagom kicsit és picit beleszúrt. Az egész olyan jó volt, így le sem tudom írni igazán.  :)  A nadrágszíj szorításnak nagy szerepe lehetett ebben, ezt érdemes megjegyezni! :)

Beléptem a bankba. Ott is sokan voltak. 20 perc ücsörgés után érzékeltem a változásokat, és pedig még mindig jó irányba. Az öv ülés közben rendesen szorította már a hólyagomat, mintha egy 10 cm széles öv lett volna, mindenhol szorított. Fájt is kicsit az egész, de azt mondom: JÓ VOLT, NAGYON JÓ!  :)) Inger szinte nem is volt, nem kellett semmit tartogatni, a pisi nem akart kijönni, bent maradt magától. Csak élvezkedtem ott ülve, élveztem a 6-7-es erősségű egyenletes, egész hasba kiterjedő teltség és feszülésérzést. Kicsit azért féltem, hogy mi lesz, ha nem kerülök még sokáig sorra, mert maga az ügyintézés is eltart még egy darabig......

De váratlanul mégis szólítottak és leültem az asztalhoz a székbe. Leüléskor érte egy kis extra nyomás a hólyagomat, inger is megjelent, (de szóra sem méltó:) bele is nyillalt, erősebben, mint eddig, de cseppet sem bántam. Beindult az ügyintéző nővel a kérdez - felelek és én nagyon élveztem a helyzetet, igyekeztem kihasználni minden pillanatát. 10 perccel később mindjobban kezdte kitölteni a hasüregemet a hólyagom, dolgozott a vese, a feszítés kb 8 lehetett. Ekkor semmi baj nem volt még, csak az élvezet volt, de tudtam újabb 10-15 perc múlva teljesen megváltozhat minden, és akkor nem tudtam meddig fog tartani az ügyintézés..... Persze ez így izgi volt, de hát ez a jó is benne.   :)))))

Nos, az történt, hogy összesen kb jó 15 perc alatt végeztünk is (sajnos) Még maradtam volna szívesen ott ülve a tanácsadó hölggyel beszélgetve..... úgy még újabb 10 percig, mert éreztem, hogy addig még biztosan kibírtam volna. Azért a bankos rész így is elég élvezetes volt. :)

Kiléptem a bankból nagyra nőtt, gömbölyödő, keményedő, lépésnél bele - bele görcsölő hólyaggal. A teltség ekkor 8-9, az inger olyan 0-6 között ingadozott, vagyis fircsa, de néha eltünt, néha pedig felszökött, bár még mindig nem túlságosan. Tudtam nincs sok időm hátra. Nem megyek még sem haza, sem az ottani wc-re. A finis még hátra van!  :) Az élelmiszerbe kéne mennem, de az hosszadalmas lenne, tudtam annyit nem bírok ki. Bemegyek inkább a könyvesboltba. Ott mellette van egy wc a biztonság kedvéért. Hamarosan úgy is szükség lesz rá.  :)

A könyvesbolt jó messze volt, a pláza túlvégén. Nyugalmat erőltetve ráérősen sétáltam arrafelé, szúró, fájó hólyaggal, amely arra próbált késztetni, hogy rohanj, siess egyenesen be egy wc-be, mert késő lesz! Persze fittyet hánytam a hólyagomra, bár tényleg kezdtem bajba lenni. Nem volt könnyű már visszatartani, gyorsan beállt az az állapot, amikor már szorítani kell mindig valamennyire. Amikor felszökik az inger, akkor erősebben kell szorítani, ha alábbhagy akkor kevésbé. de akkor is kell, mivel a belső záróizom önmagában ilyenkor már nem képes egymaga megtartani a vizelet súlyát, és a hólyag

nyomóerejét ellensúlyozni.

Szóval bandukoltam, mint aki ráér, útközben be-betértem pár útba eső üzletbe 1-2 percre. Egy cipőboltban hülyeségből felemeltem egy cipőt, mint aki állatira próbálni akar és le is ültem, hogy felvegyem, ám lehajoláskor úgy megnyomtam a hólyagom, hogy belém hasított a fájdalom, (pláne a szíj is szoros volt!) azt is hittem, hogy szétrepedt a hólyagom és a nyomástól pár csepp be is ment, de olyan kevés, hogy nem lehetett látni semmit. :) Hú, azt éreztem itt fogok a cipőboltban bepisilni. Összegyüjtöttem minden erőmet, szorítottam, vissza a cipő, majd kijöttem a boltból. Láttam egyik wc feliratot, kísértésbe is estem, hogy azonnal bemenjek, mert lehet bepisilek mindjárt, akkora nyomást kellett legyőznöm ekkor már szorítással, hogy közeleg a maximum, tudtam ez nem vicc...... 

Egy kirakat felé fordulva engedtem kicsi az övön (olyan görgős szorítós öv) és lássunk csudát, egyből jobb lett valamivel. (Na nem sokkal, de a kicsi is sokat számít ilyenkor) De nem teljesen vettem lazára még az övet. Éreztem, még nem fogok bepisilni egy darabig. Egy ruházati bolthoz értem. Úgy is kéne egy pulóvert vennem - gondoltam - nahát, itt a remek, kínálkozó alkalom.  :))))))))))))) Bementem, úgy tök lazán, mint aki keres bőszen valamit, közben azért nagyon szorítani kellett így is, lazább övvel is, és higgadtságot erőltetve magamra, az egyik pulcsit megfogtam.... Na, ez egész jó - gondoltam - közben kis lábkeresztezés azért beugrott, mert muszáj volt záróizmot támogatni és néha kis pisitáncféleség itt-ott, meg térdbedöntés, de összességében kívülállónak talán nem annyira feltűnően. Gondoltam beviszem magammal a próbafülkébe a pullóvert, de letettem róla, mert megint annyira kellett, hogy éreztem nincs időm rá, és talán mennem kéne ki egyenesen a wc-hez, talán lehet ki sem bírom odáig....

Mondanom sem kell, hogy a hólyagomat mennyire nagynak és keménynek éreztem ekkor, görcsölt, fájt, szúrt, mindent csinált, és már nem csak a hólyagomban éreztem ezt, hanem az egész alhasamban mindenhol.

Tettem volna vissza a pulóvert, mikor arra jött egy eladónő. Gondoltam nem hagyhatom ki a lehetőséget, izgi lenne kicsit szóba elegyedni vele.  Láttam L-es a pulcsi és megkérdeztem nincs-e esetleg XL-esbe....? Hülye kérdés, mert magam is megnézhettem volna, de a nő odajött és válogatni kezdett, azt mondta, kell, hogy legyen. Ott álltam, kicsit pisitáncolni kellett megint, fú, most pisilek be gondoltam és nagyon szorítani kellett. Nem tudom mit vehetett észre, de akkor is kellett visszatartó mozdulatot tenni, majdnem bement így is. Aztán talált XL-est, és ment volna tovább, mikor mégegy hülyét kérdeztem, hogy a másik szinben is van-e XL-es...?  Visszafordult a nő, kicsit furcsállta a kérdést, de megint keresni kezdett, és 20 mp múlva (az egy örökkévalóság!:)) mondta, hogy sajnos nincsen..... Még végezetül az is megkérdeztem, hogy hol a próbafülke, de ekkor már eléggé pisitáncoltam és talán arckifejezésem is volt valami, láttam nő egy pillanatra a lábamra kb a lábam közé nézett, majd rám, és ment a dolgára. Vajon sejthetett valami?  Szerinted?????   :)))))))

Persze nem próbáltam fel a pulóvert, leraktam a hogy a nő elment, és kisiettem az üzletből. Kicsit féltem, hogy a biztonsági őr megállít, hogy ilyen hírtelen lelépek, talán rejtek valamit a ruhám alatt..? - gondolhatja, különösen, hogy a hasam is ilyenkor akkora, mint egy min 6 hónapos kismamának, és képzeld, ha megállít és bevisz a motozóba, ahol le kell vetkőznőm, és nézeget, motozgat stb, hát tuti, hogy ott húgyozom össze magam, meg az egész kócerájt, akkor meg feljelent, rendőrség, bírság, húúúúúúúúú.................  :)))  

Na, de nem ez történt, hál Istennek!  KIsiettem, tovább a könyvesbolt felé. Elmentem a mosdok bejárata mellett, gondolva, hogy mindjárt jövök is ide, de előbb megpróbálom még útba ejteni a könyvesboltot és ott talán még 1-2 percet eltölteni. Nehezen, de odaértem. Megpróbáltam nyugalmat erőltetni magamra. Nyugalom, én itt most vásárolok. Nem sietek, van időm. Érdekelnek a könyvek, minden könyv érdekel. Megnézem őket sorban.Válogatok szépen. Jajjj, de jóóó. Lesz egy könyvem!!!!!!!!!!!!!!   :)

Hú, csakhogy már ez sem használt. A teltségérzés olyan 9,8 az inger 8-9 körül volt, de kúszott felfelé, és 10-nél bepisilés van! Szorítani kellett, egyfolytában szorítani!!! Nem bíííííírom!!!!!!!! - gondoltam. De szeretnék legalább kicsit sétálni a sorok között, mint aki könyvet nézeget, lazán. És kérdezni valamit az egyik eladónőtől. Jaaaaaaaaj, de nem megy!!!!  Megálltam egy könyv mellett, nézegetni...... Pisitáncolni is kellett közben. Szorííííííííííítom, de éreztem kevés lesz ez mindjárt.  Jézusom!!!!!  - bepisilek itt mindenki szeme láttára!!!!!!!!!  Egy kicsi becsurrant.  Övemen még tudok lazítani.........rájöttem.  :) Pulóverem alá nyúltam (fura látvány, aki látja) Sikerült!!!!!!!!   Áhhhhhh.....  Jobb lett, kicsit jobb, igen, de csak kicsit és érzem, valahogy újra kezd rosszabb lenni. Szorítani kell újra, de pár percig talán így bírom még.

Nézegetek egy könyvet, bár azt sem tudom, mi a címe. Láttam, a szótáraknál az eladónővel beszélget egy vevő. Jó messze tőlem. Ismét nyugalmat erőltetek........ Odamegyek kérdezni valamit...........

 

Nem értem a végére, bár nincs sok hátra.  (bár van egy hosszabbítás is, majd elmondom......)

Tanulság is lesz bene, mert rájöttem (megint?) 1-2 apróságra.

 

Péntek, vagy szombat este talán tudom folytatni .:)

 

Remélem várod....  :)

Előzmény: NagyB3300 (1312)