e-smoker Creative Commons License 2015.12.09 0 1 496

A megvehetőségre utaltam. Újságírók, kutatók. Részvény, átutalás offshore bankba, esetleg boríték a zsebbe. Mindegy. Csak gondolj bele, hogy itthon - ha jól tudom - nagyjából 300.000 ember szívja az elektromost. Szorozva 1.000 Ft/nappal.  Egy nap a dohánylobbinál kiesett összegként 300.000.000.Ft jelentkezik kiesettként, mely természetesen az államnak is kiesett adó.

Ez csak irányár összehasonlításként arra, hogy mi esik ki az amerikai-és más piacokon naponta. Aztán ez egy éves szaldónál, már igencsak bosszantó eredményt hoz. Logikus következtetés, hogy megkezdődik a konkurencia aláásása. Előbb csak itt-ott jelennek meg elszórtan cikkek. Azután egyre jelentősebb lapokban. A végén a lobbi akarata a politikai útján, érvényesíti akaratát.

Csak emlékezz vissza - nem rég -, mit műveltek itt a vörös hússal.

Saját tapasztalom nem támasztja alá ezt az e-cigaretta kártékonyságot. 3 év után, jelentkezni kellene valami apró jelnek úgy, hogy előtte 30 évet végig bagóztam. Nincs ilyen jelzés. Persze, nem vagyok tudós. Csak a számok kissé felkeltették a gyanúmat. Gondolom, másokét is.

 

Előzmény: Siphersh (495)