repcsepista Creative Commons License 2015.12.05 0 0 1270

                     Sok sokk ...sokkal több dolgok vannak égen s földtekéken mint aztata ta ta ta...tata,gondol hat hat hat...deee...fenekünk pattoghat hat hat hét... 5-6-7-8...
http://www.stevequayle.com/
               1.: Többzör felraktam kispajtásunkat, akit bitta vagyok nagyobb részünk ismer, deee... én részletesebben meg pont? - na +?- két egenest találkozása az főkusz kuccu kusza pont?
               2.: Az összes majd meg látjuk idővel, ha gőzzük tödővel beköpéseim még mindig állja a hellét, s ami most lenne... millió közép -keleti meg afrikai sötétbőrüekkel INVAZON ON ON ON -ELÁRASZTJÁK...az ippeg ébredezni kezdi juhtUropinát, ami vida, hellen pillanatban közel 7 -10 milcsi, aztán 70 -100 milcsik... AKIK A HÁTTÉRHATALMAK MAKK MAKK MAKK...(nincsak a tőzsdések... Óh te mesebeli Africa) LÁTHATÓK NÉMILEG DE FŐLEG NEM! Tahát...vida...na most mi lenne a megoldás? - amit Stevenkénk is... ruszkik - nyemecek - francosok... na most fél fillel hallottam hogy... monduk az oroszok... NEM SZERETNÉK HA A NYEMECEK...(názik felébrednének, ami megint csak...reaga de naturella) aha... Ha nem, akkor KÉTSÉGTELEN MI VAGYUNK NEMCSAK... na most hogy fejezem le magam...uganis ha juhtUropina közepe...sss.... Kossuth ászló? vagyis 56 -os luk luk luk...a közepin ázunk? (remélem nem törÖltetitek, ugganés te nem vagy puszi, na poros...porosz po orosz akarom) szóval mi vagyunk AZ EGÉSZ KÖZEPE EPE?
               3.: Ha többet akartok tudni, gyertek át Weber...na otthon is...értesitettek az elvtársak, nincs semmid s törölve vagy még a neved sss... na mondik ez is a Magyar Ok Istenénknek örök hálla... hogy én is vagyok, na honnan lehet tudni..hját hogy Mmmm...makog ok nééé...mmm... Mama már ki tudtam eggzer... mmm... mondani, monduk minden alkalommal CZIPZÁROZZÁK A SZÁM...mássz s vissza ne nézz...kussz...térdre (hassra) dögölj mekk kutya...ugganés minket beoltottak... ábra ham ham ham... na látod de Mmmm... mit akar ez... bozótába lásd a koss szarva a bogancsba... Mmmm... meee... csak mikor elvágták a nakát... na a Mi is vagyunk ...Mi is ufok vagyunk, hját az mekk mi?
                4.: Az oroszok ahod bementek (hogy?) Sir Ria... na ne sirjál... végre én is betudtam hatolni abba a Buga ürdöggös barlangba... na az angyalok, azok ... fényes lények... ollan tudatos gépezetek...amik a fénygyerekek környezete...na ezek ürdögök meg démonyok... minden a lények kinlasztása s lelkek kárhoztatása tatás? -ami többet... nem titok, mig VAN EGY MÁSIK...ezeket nem tudom hova tenni még...DE KIK S MIK AZ ANGOLOK??? - nert nem angyalok az bitta(Brittha, na az eseetleg... de a történetbe beadta a derekát, ami angyalból lehet ürdög, de hogy ürdögből angyal???)
               5.: Röviden elibetek tárom...LonDon - nál, vagy az körül van egy hatalmas lejáró abba a sötét... na ha világ? - nincsak csak az van, meg abba minden de ez nem világ...hanem világ (világosság nélküli, na nem a Nap x Napok Világa - fénye van, hanem...) Nos ...ezt nem tudom most leirni...csak hogy VAN EGY ÓRIÁS... ollan mint a tengeréknél a VILÁGITÓ TORONY, AMI AZ ITTI VALÓSÁG IS LEHETNE??? - NEEE... na EZ OLLAN HATALMAS ÓRIÁS...aminek van mint itt egy IRTÓ MAGAS... na ollan mint egy ERŐMÜ de SZÉLES (Inotai erőmü csak 1000 zer magasabb meg szélesebb) TORONYHÁZ...mondom a világitóházhoz hasonlit legközelebb... de most EZ A LÁTHATÓ TELEPÜLÉS ami érdekes, mert nincs ALAPJA AMI SZINTÉN EZ? - AMIBE VAGY AHOL MOST VAGYUNK IS AZ... Nos a SZELLEM VILÁGA ... ami itt is érvényes, nincsak AZ ANGOL (GOLÁN, innen kell hogy legyen a neve...hisz nem ANGYAL, MERT AZOK CSAK JÓK, ROSSZRA KÉPTELENEK, ROSSZ???- hogy betegséget nyomort kint halál kivánság GOD oka) -tehát itt is az ANGOLOK GOLÁN -OK...na monduk vannak A CISCIRÁLYOK MEG NAGY...DE EZ AZOKHOZ KÉPESTST IS TORONYÓRÁIS...MÁ MOST KÉPZELJÉTEK EL HOGY A TORNYOK MEG MECSETEK MEG PINARETTEK... MONDIK EMBER?- ALAKU ÓRIÁS SZÖRNYEKKÉ LETTEK... értem, ami mostmár ERŐ DE MINDENEK FELETT... illen ÓRIÁS AZ ANGOL OK?- GOLÁNA 1 GOL!!!
              Innennn...
Bocc hod nagyadag (megdagadt) lett... s amit akarok... hogy KÉTSEGGTELEN EZEK ÜRDÖGGÖS BIRODALMAK MAKK MAKK MAKK...MILLEN MESSZE VAN MAKKÓ, JERUSÁLOMTÓL...