citromos álom Creative Commons License 2015.12.04 0 0 695

Véleménykülönbségek miatt nem törvényszerű, hogy egymásnak essenek az emberek. Véleménykülönbség adódhat egyszerűen félreértés miatt is, meg abból is, hogy valójában egész másként látnak emberek bizonyos dolgokat. Mindegy is, hogy miből adódik, lényeg, hogy elfogadjuk és tiszteletben tartsuk azt, hogy egyes embereknek különbözik a véleményük a miénktől.

 

A zsűri szerepéről nem kívánok többet mondani. :)

 

Az, hogy háromgyerekes anya vagyok, nem jelenti azt, hogy én bizonyos dolgokat jobban tudok, mint más. Való igaz, hogy több gyerek nevelése magával hoz bizonyos plusz tapasztalatot, de nem a gyerekek számától függ, hogy valaki egyetért az én véleményemmel vagy sem. Lehet, hogy  egy 1 gyereket nevelő anyuka egyetért velem, mondjuk egy  4 gyerekes anyuka pedig vitába száll velem. Vagy éppen fordítva.

És hogy értsd, miért is mondom, hogy gyereket gyerekkel kellene összehasonlítani,nem pedig felnőtt versenybe kakukktojásként bedobni, az azért van, mert egy gyerekprodukciót nem lehet egy felnőtt produkcióhoz mérni. Persze, hogy cuki egy kis óvodás! Nekem ebben az egészben az a felhajtás nem tetszik, ami most a kislány körül van. Nem tetszik az, hogy a média tele van azzal, hogy Zsófikával átértékelődött a cukiság fogalma, mert nem! Nem tetszik az, hogy úgy csináltak, mintha valami világrengető dolgot produkált volna ez a kislány. Mert nem! Szerintem a hasonló korú óvodások, de még a nála kisebbek is simán elmondanák ezt a csacsi verset így vagy még jobban, mint Zsófi. Ezzel nem lebecsülni akarom a teljesítményét, szó sincs erről. De ha mondjuk felsorakoztatnánk Zsófi csoporttársait, szerinted nem lenne köztük még legalább 10 olyan kisgyerek, aki megoldaná ezt a feladatot. Szerintem simán.

Ezek után kíváncsi vagyok, hogy a közönség meddig tartja bent Zsófit, de ez a szavazósdi is egy nagy kamu szerintem, de mielőtt kapok ezért a fejemre, ez is csak magánvélemény. :) Le van itt zsírozva minden, megvan már a forgatókönyv, megy a parasztámítás. Bocsánat, de tényleg így gondolom.

 

A főzőcskézős gyerekekre most nincs időm. Egy biztos: nem azért van ellenérzésem bizonyos dolgokról, mert a TV-ben szerepelnek.

Előzmény: eS Té eS (694)