alsó madárfogás Creative Commons License 2015.12.04 -1 0 98734

A kupecről: az itteni tevékenységének hatékony megregulázása ezen sokat segít (csak sose csillapodjon az ebbéli lendület). És lehetséges, sokan gondolják, hogy a saját optimizmusa (tételezzük fel, ha így gondolná - nem tudom, hogy így van-e: "a negatív reklám is reklám, avagy nevezzetek csak nyugodtan gátlástalan szélhámosnak, úgy fogok többet eladni") eléggé alaptalan, kiismerték már a leghűbb hívei is.

 

Azt pedig nyugodtan tudomásul lehet venni (ha az árfelverő tarifái még ehhez képest is egyesek szerint arcátlanul magasak), hogy egy új árszintet kell megszoknunk - ha egyáltalán akarunk Csörgőt, Szilit, dunakeszi kocsikat. De így legalább a gyártónál landol az árkülönbség, nem pedig más fölözi le, extraprofitként.

(Persze ha valaki józanul végiggondolja, juthat arra a következtetésre, onnan sem kell sajnálni. Iszonyat sokba kerülhetnek az ügyvédek, akiknek a nap 24 órájában késznek kell lenniük a kuncsaftjuk megvédésére, a jog adta minden lehetőséggel leküzdve a méltatlan támadásokat, cáfolva a megalapozatlan állításokat. Ha hallgatnánk a rossz nyelvekre - én nem teszem, sőt, ha ilyet olvasnék, határozottan tiltakoznék - talán még a saját szülőanyját is bíróság elé kellett citálnia, a gyerekkori verbális és tettleges, barackokban megnyilvánuló fenyítések, ne adj' isten, anyai pofonok miatt.)

Előzmény: Törölt nick (98733)