synex Creative Commons License 2015.12.02 0 0 4537

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni Wifi router konfigurálásban. 

 

Van egy T-Home -os  Speedport W 724V Type Ci   típusú router.

Ezzel a routerrel csak nagyon lassú sebességgel hajlandó működni egy új   Lark Freeme X27 tipusú tablet.

Olyan 30-50 kbájt/ sec sebességgel!   Ez nagyon lassú! Szinte így teljesen használlhatattlan!

Kipróbáltuk máshol más routerekkel ezt az Lark X27-es tabletet, és ott simán viszi a 2-2,5 megabájt/sec sebességet! Más tabletek, és okos telók viszont meg rendes  sebességgel működnek ezzel a T-Home -os routerrel.

 

Úgy próbáltuk meg ezt a problémát áthidalni a T-home-os routernél, hogy a 4 UTP-s aljzat közül az egyikbe egy TP-Link TL-WR740N routert csatlakoztattunk, és a tp-link WAN portjára. Így kikerülve a t-home-os router wifi-jét, a TP-link wifi-jével szeretnénk használni ezt a Lark tabletet.  Ezzel a TP-Link routerral máshol tökéletesen működött a Lark tablet, úgy hogy a TP-link router egy másik routerhez lett csatlakoztatva. Semmit nem kellet állítani a TP-link routerben.   De ehhez a T-home -os routerhez csatlakoztatva a TP-link routert, nem megy a net a LArk tableten.

Olvastam valahol, hogy mások ugyanígy oldottak meg problémát gyenge, lassú wifi jelű routernél, hogy hozzá csatlakoztattak egy másik jó és gyors routert.  A kérdésem, mit kellene  beállítanom a TP-linknél, vagy esetleg a T-Home-os routernél, hogy mennyen a net a tableten a TP-link wifi-jén keresztül?   Mivel nem vagyok annyira profi router beállításban, egy kicsit részletesebb segítségnek örülnék.

 

Előre is köszönöm a szakszerű választ.