Igen, a te aszalódhoz fel kell vágni a lapot, de ne sajnáld, megéri. nagyon finomak ezek a krékerek.
Az általam megadott adagokat ne vedd szentírásnak, most csak azért mértem le az összetevőket, hogy egy kis támpontot adjon. Ami a fontos: Minél sűrűbb legyen a massza. Azt tapasztaltam, ha hígra sikeredik, száradás közben minden irányban bereped, a repedések mentén szétválik a lap. Bár úgy töredezve is finom, de ha sikerül valamilyen formát adni neki, jobban mutat.
Mikor a masszát összeállítod, kóstolgassad. Amikor nagyon finom, akkor kész. Ha kiszikkadt, kicsit intenzívebb lesz az íze, de ugyanolyan.
Talán ha a körlapot félbe vágod és külön tálcára teszed őket, jól járja majd a levegő.
Sok sikert kívánok, és várom az örömteli beszámolódat. Ha újat találsz ki, hozzad majd azt is. Nálam nem nagyon van 2 egyforma, valami apróság mindig változik. :)