Itt, egy a lényeg!A nagyokat az zavarja,hogy főzhetsz otthon.Bármit csinálsz,és bármilyen törvényt hozol,ameddig lehet otthon főzni,addig nem nyugszanak.2010 előtt is magas adó terhelte a főzést,mégis akkor csend volt.(muszály volt valahová vinni a cuccot)Persze,mert nem volt otthon főzés lehetősége,és nem sértett érdekeket.
Pl:Jóska főz egész nap.egy 80-vagy 100l-es kuktán 300l cefrét.másnap finomít,lett 30l pálinkája.Lejön gáz(fa,áram),víz...lett 80 rugója.Másnap csak kettőt főz cefrét,mivel egyet finomított.Tehát 4.napra esik a köv.tisztázás.
Ez napi 20000ft,de akkor 4 napig,reggeltől estig ott van és nyomja.Meddig is lehet ezt csinálni munkahely mellett?Még anélkül is megerőltető.Természetesen Nem fizet utána adót!
Na ez ám a konkurencia a 4-500l-es üstökkel szemben!!Lehet számolni.
Aztán jönnek a minőséggel.A hozott anyag,az hozott anyag.
Árnyékos oldal pedig mindenhol van,ahol fény is! :-)