fehérkutya Creative Commons License 2015.11.26 0 4 119308

Pálinka presztizse akkor indult, mikor nem lehetett minden szeszre pálinkát írni. Az valamivel korábban volt. 2010-től meg szintet lépett.

Snapszemster minket lát konkurenciának, pedig nem vagyunk azok. Én akkor sem tudnám bérfőzdében főzetni, ha akarnám.

Elég sok féle gyümölcsöm van kis mennyiségben.

Bérfőzdések egy része meg hiába tud nagyon főzni, ha hozott anyagból dolgozik. Soknál a szakmai tanácsadás annyiban kimerül, hogy kell a cefrébe a cukor - mert tartósít és többet ád. Snapszmester saját hozzáállását kivetíti kollégáira is.

( kb. 10 éve olvasom a fórumot, nagyon hálás vagyok neki a sok oktatásért )

 

Nagyon felháborított, hogy magam által termelt gyümölcsből, saját készülékemen nem főzhettem saját részre legálisan.Én még sosem adtam el egy litert sem. Ajándékba igen fél-fél litereket, ennyire azért vagyok gazember.

Bejelentett készülékem van és némi adót is tervezek befizetni.

 

A sötét oldal: épp ma hallottam, hogy almás gazda lefőzette 30 tonna almáját és aromával dúsítva árulja körte,szilva és barack pálinkáját. Gondolom nem bérfőzdében főzték neki.

Na őket kellene lekapcsolni.

 

 

Előzmény: öreg_néne_b (119305)