Sarkel-a Creative Commons License 2015.11.23 0 0 4229

A technikád, amivel gyógyítod és karbantartod magad, igen spéci, de abszolút hatékony. De hát ezt nem lehet leutánozni, kész csoda, hogy így megtanultad kontrollálni és valamelyest irányítani a szervezeted működését, ez egészen kivételes. Az emberek túlnyomó többsége erre képtelen, inkább kapkodja a pirulákat azoktól remél segítséget. 

Olvastam valahol már elég régen hogy bizonyos indián törzsekben tanították a test feletti uralmat olyan szinten, hogy meg is tudtak halni ha akartak. Mármint az akaratuk erejével. Az biztos hogy a gondolkodás irányít és dönt, én is azt gyakorlom, hogy ha az egészségesnek próbálom magam érezni, akkor egészséges maradok. A gyógyszerekkel pedig nagyon kell vigyázni, de azért lebecsülni sem szabad némelyiket, hisz a szervezet nem képes megbirkózni  bizonyos nyavajákkal, pl. egy cukorbetegnek kell az inzulint adagolni, különben meghalna. 

 

Bár arról nem tudok, hogy az énekesek, akik sokszor gyakorolják és használják azt a technikát amivel hosszan, hosszú idő alatt  tudják kiereszteni a hangjukat, különösebben élen járnának a hosszú élet elérésében. 

Előzmény: ghepard (4227)