Bakancs4 Creative Commons License 2015.11.22 0 0 38044

Figyelmetlen voltam , nem figyeltem a kérdésedre : Ezt megismered?

 

 Hát nem vettem észre , mentségemre szolgáljon , hogy az Amicakra kevésbé figyelek , mert nincs csomagterük , ha egyáltalán figyelem a 3 kerekűeket akkor inkább a Sulkykat .

Itt is volt egy hasonló kaland velük . Feltették hírdetni a kis 3 kerekűt , potom 62 ezerért , osztrák papírral : nem indul . Bár nem is foglalkoztak vele , ha jól értettük valami adósság fejében kapta a manusz , vagy beszámította valamibe . Szóval feltette a hírdetést november 01-én :

 

Helység: Kalocsa

Kategória: Autó

Márka: Egyéb

Modell: Egyéb

Üzemanyag: Benzin

Kivitel: egyterű

Állapot: Motorhibás

Gyártási év: 1991

Kilométeróra állása: 14700

 

Elado egy motorhibas sulky nincs osszeverve onindito teker szikra van de nem indul mindene meg van az elso lokharito javitasra szorul eredeti papirja megvan
Alkudozok kecsket es asszonyt cserere ajanlok kimeljenek tovabba nem tudok gyermek es csaladi kedvezmenyt sem biztositani
Ha nem vagyok elerheto telefonon emailt kuldjetek

 

Zsolt is olvasta a -- övé volt a Dodi-féle Sulky , de eladta mert sokallotta a fogyasztását , kissé bánja már , és most állandóan a Mitsubishi  motoros  4 kerkeű Casalini Ydeaval  járkál . Na kitalálta , hogy közel is van , meg kéne venni . Pénteken beszélt az eladóval , akkor még meg volt.  Mi vasárnap  ( 8-án ) délután tudtunk volna menni érte , de addigra eladták .

MÁSNAP fenn volt a hírdetés , asszem 100-ért kellette magát a technika -- jó humorral ugyanazzal a képpel hírdették , mint az előző tulaj :

 

Helység: Nagyacsád

Kategória: Mopedautó

eladó sulky sp 50 mopedautó eredeti okmányaival. korához képest jó állapotban. rohadás törésmentes kaszni. 4 sebeséges+lükverc!
mindene működik: fékek , indexek stb...jó gumik,
kis hibája( pár hete áll most valamiért nem indul!!!) szikara + kompresszio van!!
sok pótalkatrésszel!
az ár fix! csere csak komoly 4t robogóra érdekel másra nem! alkudozok ,tesók , stb kíméljenek csak komoly érdeklődők hívjanak!

 

Erre eltelik pár hét és úgy látszik sikerült beindítani -- potom 160 ezer :

 

http://www.jofogas.hu/veszprem/Sulky_sp_50_mopedauto_okmanyaival_38964352.htm?first=1

Ár: 160 000 Ft Helység: Nagyacsád Kategória: Mopedautó
eladó sulky sp 50 mopedautó. eredeti okmányaival! mindene tökéletesen működik . napi használatból! most volt felújítva.

 

Halad a világ . megyünk előre ...

Előzmény: Poc2 (38043)