cirrocumulus Creative Commons License 2015.11.19 0 0 6006

WTMB ...

Csak Robi a megmondhatója, hogy ez most éppen milyen fázisban van és végre mikor jelenik meg! Milyen régóta vágyakozunk már utána :o)

 

Viszont nagy dícséret is illeti a Srácokat!

Mert ilyen még soha nem fordult elő a pályafutásuk során, hogy rekordgyorsasággal, a koncertet követően 1 évvel máris megjelentetik a koncertjük kép- és hanganyagát!

Márpedig most ez történt: a vasárnapi koncerten már meg is vehettük az idén tavasszal Artisjus-díjjal kitüntetett tavalyi Marsbélis koncertjük DVD-jét és CD-jét :o)))
Csodálatos kiadványok, mindenféle értelemben!

 

És már a honlapon is megrendelhetőek!

 

 

Az Artisjus-díjról pedig itt találtok egy képgalériát:

Artisjus-díj 2015: Az év könnyűzenei produkciója
MARSBÉLI KRÓNIKÁK koncert 2014 - (MűPa, 2014.10.26.)

"Az év könnyűzenei produkciója díjat a Solaris zenekar kapta, amely harminc éve megjelent Marsbéli krónikák című lemezének anyagát mutatta be újra a Művészetek Palotájában. A koncert három egységet alkotott: a legendás progresszív rock lemez híres szerzeményei, jól ismert Solaris dalok, valamint néhány szerzemény az együttes új, Marsbéli krónikák 2 című albumáról. Az 1980-ban alakult Solaris zenekar előbb lett igazán híres progrock zenekar külföldön, mint idehaza. 1984-ben jelent meg első nagylemezük, amely Ray Bradbury klasszikus kisregényének zenei víziója. A lemezt néhány évvel később egy japán kiadói szerződésnek köszönhetően Magyarországon kívül is terjeszteni kezdték, és hamarosan a progresszív rock klasszikus darabjává vált. Méltatásában Szabó Áron „Vasaló” így fogalmazott: „…zenéjük nem a megszokott pop-rock sémákat követi, de még csak nem is egyszerűen a progresszív rock bevett elemeit használja, hanem a klasszikus zenétől, a hanggeneráláson át effekteken keresztül mindent, amit csak a zenei ínyencek megkívánhatnak.” "

Előzmény: Istenhozottazelmémben (6005)