beat nick Creative Commons License 2015.11.17 0 0 32221

mistar, mindenki másként fejezi ki a véleményét, ami ugye szubjektivitás 100 százalékosan, ezt a tartalomra és a stílusra egyformán lehet érteni. Nekem nincs ezzel bajom, noha én is úgy úgy látom, hogy itt az írásbeliség néha páleszos befolyású, személyes találkozásos hangulatot üti meg.

Nem ismerek senkit személyesen, loganos-sal beszéltem telefonon, meg a most tisztességes km teljesítményű autóját piacra dobó kollégával leveleztem magánban. Gondolom örülhetünk, hogy nem napi szinten folyik a Duster hibáinak kitárgyalása (mert nincs annyi). Van itt azért egymásnak segítséginfó adása is, ha szükséges.

Vannak ilyen hányásos üresjáratok, de megmondom neked, hogy pl. angol, márkafüggetlen off-road topikon anyázásig tud elmenni, hogy hány hóláncot és ha csak kettőt, azt előre vagy hátra a három diffizáras terepjáróra. Akkor lapozok, ahogyan itt is és ha meg valami kérdésem van és éppen találok a nick-ek között hasonló cipőben járót, visszalapozok és elolvasom azt a beírását, amikor éppen nem volt vulgáris hangulatban. 

mistar, vedd lazán és lapozz, görgess, ha nagyon nem tetszik valami. 

Előzmény: mistar (32215)