kitadimanta Creative Commons License 2015.11.14 -2 0 6874

"Valóban nem tudhatod, mert úgy hasonlítanak egymásra, mint egy női táska és egy faszenes vasaló."

Lakatra is hasonlít.

Ezen az elven egyetlen ábrázolás sem tekinthető sem azonosnak, sem hasonlónak, így semmilyen kapcsolatot nem tételezhetünk fel különböző földrészek kultúrái között.

Csakhogy ezzel az elképzeléssel az a nagy baj, hogy nagyon sok más azonosság/hasonlóság is fellelhető, ami már akkor is szembe tűnő, ha azok egy része téves alapokon nyugszik.

 

A keresztre feszítésről is kitalálhatsz valami hasonló ellenérvet, mondjuk nem is keresztre, hanem "X"-re feszítették, vagy nem is feszítették, hanem ő maga szögezte oda saját magát, stb...

 

"Lehet akár egy globális civilizáció, vagy földön kívüli irányítás, egy mindenre kiható egyszeri jelenség, vagy egyszerűen egy logikus fejlődési folyamat. Sok fehér folt van még, lehet válogatni."

Bármi lehet... Ez a fórum éppen arról szól, hogy abból a szerény ismeretanyagból (100 db képrészlet) próbáljuk összerakni történelmünket.

Természetesen számításba kell venni azt is, amit elmondtál, de de nem törekedhetünk tökéletes bizonyosságra, mert olyan nincs. Csak feltevések vannak több-kevesebb bizonyítékkal, s még a bizonyíték sem mindig bizonyíték...

 

Ja, és érdekességként nézd meg a kép alján hanyatt fekvő figurát, mi jut eszedbe róla? - Lehet szöges drót is...

Előzmény: Mr Boswell (6870)