ghepard Creative Commons License 2015.11.13 0 0 4227

ěn olvasgatom azért a topikot, ha nem is irogattam már régen ide. Többnyire az emberek mostanában inkább  a gyógyszerekről meg annak ilyen olyan hatásairól érdeklődnek, aztán meg mindenféle eljárásokról, műtétek meg hasonlók. Az nem az én parkettám, hanem az, amit a végén írtál:

 

Tényleg hinni kell a szervezet öngyógyító erejében és abban, hogy ha valaki tényleg gyógyulni vagy legalább javulni akar, megkeresi, megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget. 

 

Erről fecsegtünk eleget lejjebb néhány topiktárssal. Ma még biztosabb vagyok ebben, mert ez visz előre még most is - még mindig tudok fejlődni és minden évben javul a teljesítményem, pedig már lassan 64 éves leszek. Fejembe vettem, hogy a technikáimmal (gyakorlatilag kemény és időigényes fizikai edzés nélkül) majd egyszer elérek valami brutálisan nagy teljesítményt gerellyel. 2012-ben kezdtem és eddig  úgy haladok, hogy elérhertő lehet olyan 12-14 éven belül. Már most elértem a (az idén márciusban először) a virtuális világcsúcsot (jelenleg kb 187 centivel vagyok felette) - érzem, hogy lesz ez még sokkal jobb is. De majd meglátjuk. Semmi se hajt, szórakozom csak és élvezem az életet........

 

Az én technikáim a légzés, a túlnyomásos légzés és különböző vibrációs technikák. Most olyan szinten vannak a sejtjeim, hogyha kifújom a levegőt - elmegyek még olyan 70-80 métert gyalog.

Előzmény: Sarkel-a (4226)