isabellee Creative Commons License 2015.11.12 -1 0 329

Ha valaki önként lemond róla az az ő dolga. De nem tisztességes ezt elvárni, csak mert neked nem tetszik, hogy a saját nemével élne szerelmi életet.

 

De ugyanigy nem tisztesseges elvarni egy alkoholistatol sem, hogy lemondjon rola. Es most ne ird megint, hogy "de a szex egy ALTALANOS emberi szukseglet", mert nem az.

Csak az etel, ital, ruha, es hajlek az altalanos emberi szukseglet, amelyik minden emberre kiterjed, szuletestol a halalaig. Ezek nelkul meghalnank.

Attol, hogy a tobbsegnek kell, meg nem jelenthetjuk ki, hogy "jogos". Ha a lakossag 90%-a szeretne alkoholizalni, es drogozni, akkor attol meg ezek nem lesznek "alapveto szuksegletek a teljes, boldog elethez".

A fajfenntartas es a tarsadalom szempontjabol eppen, hogy a hetero szex kell (nem mindenkinel, de valakiknek kell, hgoy meglegyen, mert amugy kihal az emberiseg). A homo szexre eppugy nincs szukseg, mint a drogra, alkoholra, es egyebb fuggosegekre.

 

Akkor ez hamis hasonlat. Az alkoholizmus és a drogfüggőség párhuzama a szexfüggőség.

 

Nem. Nem az alkohlizmus (nem az 1-2 pohar bor) bun. Ugyanugy bun, mint a homoszexualitas, akkor is, ha 1-szer csinalod. Tehat a parhuzam az alkoholizmus es a homoszexualitas kozott van. Es a kerdes az, hogy miert bunok ?

Mind a kettore igaz, hogy

- buntetojogilag nem bun (helyesen), es senki sem tilthatja meg a masiknak, hogy ezeket tegyek

- mind a kettore igaz, hogy masoknak nem artunk vele ezzel (ill. a homo szexszel igen, mar maga az anal szex miatt - de most tekintsunk el ettol)

- mind a kettovel magunknak artunk vele, ezert bun. Marpedig ugy artunk vele, hogy nem azt tesszuk, amit Isten akar, hogy tegyunk az eletunkkel. Isten nem akarja, hogy romboljuk magunkat a szexualitassal, es nem akarja, hogy a szexet elvalasszuk a gyereknemzestol es a szerelemtol

- mind a kettorol le lehet mondani

- egyikre sem igaz, hogy "ugy szulettunk".

 

 

Előzmény: Törölt nick (305)