isabellee Creative Commons License 2015.11.12 0 0 320

ha a rendőrség (és a büntető törvény) nem védené őket ilyen óriási erőkkel, akkor a lakosság által rövid úton magától megoldódna ez a probléma, és nem tudnák tovább botránkoztatni az egészséges érzelmű polgárságot

 

Azert nem allitsuk mar be, hogy ilyenek a magyarok, hogy csak ugy barkire ratamadnak. A magyarok bekesek, es nem tamadnak senkire. (Nem is kell) Azt is teljes nyugalommal turtek, hogy a bevandorlok balhezzanak a Keletinel. Meg azok a falvak, akiken keresztulvonultak, ok is bekesen elturtek. Meg sokan segitettek is nekik, annak ellenere, hogy ezzel az egesszel nem ertettek egyet. Kiveve persze a futbol huliganok, akik balhet akartak azon az esten, amikor volt az EB elodonto. De ok sem teljesen normalis emberek, fiatal fiuk, es jo be voltak rugva. Futbol huliganok =/= magyar lakossag.

 

Szerintem csak az a kereszteny menjen ki a gay felvonulasra, aki bekesen ki tud allni amellett, hogy jobb lenne, ha ebbol megternenek. Azert ne menjenek ki a keresztenyek, hogy tamogassak a homoszexualitast es biszexualitast. Ha senki sem megy ki tamogatni a homoszexualitast, akkor ez a felvonulas nem is lesz erdekes. Az embereket tamogatjuk, a jelenseget (homoszexualitas) nem. Ez olyan, mint a "breast cancer walk". Nem a mellrakot tamogatjuk, nem is kell. Hanem a mellrakban szenvedo embereket (hogy meggyogyuljalanak), es a mellrak kutatast. 

Előzmény: Kútáso (315)