Törölt nick Creative Commons License 2015.11.11 0 0 305

"Most nem az alkholrol es drogrol beszelek. Hanem az alkoholizmusrol es drog fuggosegrol. Ezt hasonlitom ossze a homoszexualitassal es biszexulitassal."

Akkor ez hamis hasonlat. Az alkoholizmus és a drogfüggőség párhuzama a szexfüggőség. (És még az is kevésbé veszélyes.)

 

"Olvasd el meg egyszer a tanulmanyt: 20 eves gay ferfiakrol van szo, tehat fiatalokrol. A felvilagositas nem segit."

A szexuális felvilágosítás még mind a mai napig nem el van maradva, a tanulmány pedig 1997-es. 1997-ben az AIDS még rövidebb lefolyású, halálos betegség volt. Akkor hullottak az emberek sorban, akik még akkor fertőződtek meg, amikor a HIV-ről alig tudtak valamit az emberek. Ma az új fertőzöttek száma minden évben csökken és a megfertőződöttek jó része már megéri az öregkort is. A homo férfiak várható élettartama ma már sokkal magasabb az akkorinál.

 

"Nincs olyan, hogy biztonsagos szex (csak a huseges hazassagban, amennyiben egyik fel sem beteg). A gumi nem mindig segit, a pillanat heveben a partnerek szexelhetnek gumi nelkul (akkor is ha tudjak, hogy nem kellene). Ezen kivul az analis szex mar maga a veszely forrasa."

Az életben egy csomó kockázatot bevállalunk. Ha megfelelően informált az ember akkor el tudja dönteni mit vállal be és ez egy döntés, amit maguknak kell meghozni, nem az államnak.

Te pedig próbáld meg különválasztani a szexuális orientációt és a partnerváltogatás gyakoriságát.

 

"Igen, leirtad. De ettol nem lesz igaz. A gyerekeknek nem kell szex a teljes boldog elethez. Es sok idosnek sem. Azert, mert akkor a hormonok nem mukodnek, az ember nem is kivanja."

Nem akarod érteni amit mondok. A felnőtt emberek túlnyomó többségének szükséglet a szerelem és a szex a boldogsághoz. (Most boldog vagy, vagy még azért keresel pár csomót azon a kákán?!) Ha valaki önként lemond róla az az ő dolga. De nem tisztességes ezt elvárni, csak mert neked nem tetszik, hogy a saját nemével élne szerelmi életet.

 

"Egyaltalan nem tartom jo otletnek annak a hangsulyozasat, hogy a szex kell a teljes, boldog elethez. Meg valaki arra a kovetkeztetesre juthat, hogy joga van barkit megeroszakolni, ha netan nem talalna partnert."

:D

Előzmény: isabellee (304)