isabellee Creative Commons License 2015.11.11 0 0 304

Az alkohol kis mértékben nem romboló, a drogok egy része sem (ezeket nem lehet egy kalap alá venni). A szex szintén nem romboló.

 

Most nem az alkholrol es drogrol beszelek. Hanem az alkoholizmusrol es drog fuggosegrol. Ezt hasonlitom ossze a homoszexualitassal es biszexulitassal. Ha az elozo 2-t nem fogadjuk el, akkor az utobbi 2-t sem kell. Mindegyikkel sajat magunknak artunk. Tehat, ha az alkoholizmust elutasitjuk, akkor a homo/biszexualitast is el kell.

Olvasd el meg egyszer a tanulmanyt: 20 eves gay ferfiakrol van szo, tehat fiatalokrol. A felvilagositas nem segit. Gondolod, hogy azert lesznek betegek, mert nem tudnak a vedekezesrol (plane a felnottek)? Nincs olyan, hogy biztonsagos szex (csak a huseges hazassagban, amennyiben egyik fel sem beteg). A gumi nem mindig segit, a pillanat heveben a partnerek szexelhetnek gumi nelkul (akkor is ha tudjak, hogy nem kellene). Ezen kivul az analis szex mar maga a veszely forrasa.

 

Leírtam milliószor: alapvető szükséget a teljes, boldog életért (szex)

 

Igen, leirtad. De ettol nem lesz igaz. A gyerekeknek nem kell szex a teljes boldog elethez. Es sok idosnek sem. Azert, mert akkor a hormonok nem mukodnek, az ember nem is kivanja.

Felnott korban sem mindenki kivanja a szexet, mert nem biztos, hogy a hormonok megfeleloen mukodnek. Ezen kivul vannak, akik onkent lemondanak rola, akik masert akarjak az egesz eletuket feltenni. (Kutatok, tudosok, szerzetesek, misszionariusok, stb.) Es vannak fiatalok, akik varnak a szexszel a hazassagig. Most te ezekre az emberekre azt fogod, hogy nem teljes es boldog az eletuk.

Tovabba, vannak kenyszer helyzetek (borton, katonasag, stb.). Egyaltalan nem tartom jo otletnek annak a hangsulyozasat, hogy a szex kell a teljes, boldog elethez. Meg valaki arra a kovetkeztetesre juthat, hogy joga van barkit megeroszakolni, ha netan nem talalna partnert.

Vannak, akik ugyanezt mondjak az alkolholrol: nekik ez kell a teljes, boldog elethez, es a szex egyaltalan nem kell nekik.

 

 

Előzmény: Törölt nick (303)