Törölt nick Creative Commons License 2015.11.10 0 0 295

"Az allatvilagbol sem hoztatok semmi konkretumot. Ugyanazt a par kutatast ismetelgetitek (pingvinek, baboo, vagy milyen majmok, stb.) Az sem biztos, hogy amik homoszexualis aktusnak tunnek, azok. (Ha egy anya macska nyalogatja a kiscicat, akar meg a nemi szervet is, az nem homoszexualis tett. Emberek eseten igen.)"

A sok katyvasz alatt kicsillan az igazság: megintcsak nem olvastál utána, pedig kb 5 mp google keresés kellett volna.

 

"Amugy is: ami az allatvilagban van, nem kell megismetelnunk, mert az allatoknak nincs ertelmuk, szabad akaratuk, es erkolcsuk. Nekunk viszont van."

Mindhárom van az állatoknak is, ha esetleg kevésbé fejlett, vagy éppen más is. Te egyáltalán tisztában vagy az "erkölcs" szó jelentésével?!

 

"A liberalizmus viszont kiolte belolunk, emberekbol ezt a fajfenntartasi eletosztont (fogamzasgatlas, abortusz, homoszexualitas, szabad szex)."

Sajnos nem időben. Ugyanis a fajfenntartásunk most azt követeli, hogy sürgősen álljunk le a vad szaporodással. 7 milliárd ember egyszerűen túl sok a Földnek. Ami azt illeti, a fogamzásgátlás elterjesztése az egész világon az első számú prioritásnak kellene lennie.

Előzmény: isabellee (291)