isabellee Creative Commons License 2015.11.10 0 0 291

de a korlátozott esetszám ellenére meglehetősen jó számokat kapott

 

Nem kapott jo szamokat, mert egyetlen "atlag" ember sem volt benne. Majdnem mindenki "szex orult" volt. Ki az aki 1948(!)-ban belement ilyen szex jatekokba ?

 

50+ éves idézetekkel mit akarsz - akkor XY ezt vagy azt mondta... vagy igaza volt, vagy nem...

 

Akkor hozok ujakat:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-psychiatry

 

In 2013, psychiatrist Allen Frances said that "psychiatric diagnosis still relies exclusively on fallible subjective judgments rather than objective biological tests"

Many of the above issues lead to the claim that psychiatry is a pseudoscience.[114] According to some philosophers of science, for a theory to qualify as science it needs to exhibit the following characteristics:

 

Nem akarom a pszichiatria fele vinni. Csak osszehasonlitaskeppen. Azert abban megegyezhetunk, hogy a pszichiatria megis csak komolyabb tudomany, mint a "szexualitas kutatas". Megis, vannak tudosok, akik az egeszet megkerdojelezik. Hat akkor nehogy mar ne lehessen megkerdojelezni Kinseyt, es ezt az egesz rohelyes skalat.

 

a mondása mögötti adatok számítanak, ezek pedig rendre megcáfoltak mindent, amit te itt "logikusan" vagy akár "biblikusan" elővezettél

 

Semmit sem cafoltatok.

Felhoztatok a Kensey skalat. Ennek utananeztem, es ez a vicc kategoriajaba tartozik, nem a tudomanyeba. (nem is a viccebe, hanem inkabb hanyingert kelto gusztustalansagba)

Most azt mondod, hogy van meg 200. Nem fogok mindnek utananezni, de nem lennek meglepodve, hogy ha hasonlo dologra jutnek, mint Kinsey-vel. (akarhanyszor utananeztem valaminek ebben a temaban, mindig ez lett a vege).

 

Barki, aki logikusan gondolkodik, azt mondja, hogy ez a skalazas egy vicc.

 

Az alkoholizmusra, vagy drog fuggosegre is kitalalhatunk egy skalazast, es akkor mi van?

 

Az allatvilagbol sem hoztatok semmi konkretumot. Ugyanazt a par kutatast ismetelgetitek (pingvinek, baboo, vagy milyen majmok, stb.) Az sem biztos, hogy amik homoszexualis aktusnak tunnek, azok. (Ha egy anya macska nyalogatja a kiscicat, akar meg a nemi szervet is, az nem homoszexualis tett. Emberek eseten igen.) Arra meg mar vegkepp semmi bizonyitek, hogy egy allat a homoszexulis aktust preferalja egesz eleteben. 

Amugy is: ami az allatvilagban van, nem kell megismetelnunk, mert az allatoknak nincs ertelmuk, szabad akaratuk, es erkolcsuk. Nekunk viszont van.

 

Egyet kellene atvennunk az allatvilagbol: hogy megha osztonbol is, es eroszak aran is, de az allatoknal minden az eletre iranyul. Az allatok megeszik egymast, hogy eljenek. Es megeroszakoljak egymast, hogy utodokat hozzanak letre.

Nekunk is onfentartoknak (ez meg van), es fajfentartoknak kellene lennunk, eroszak nelkul, es normalis keretek kozott (nem ugy, mint az allatoknal).

A liberalizmus viszont kiolte belolunk, emberekbol ezt a fajfenntartasi eletosztont (fogamzasgatlas, abortusz, homoszexualitas, szabad szex).

 

Ezt az allat-ember viszonyt is 2 perc alatt meg lehet cafolni.

Előzmény: Törölt nick (290)