mickey75
2015.11.08
|
|
0 0
6
|
Szép napot Mindenkinek! közel 7éve megvan a prosztata-problémám....már III. stádiumú jóindulatú prostata-túltengés....vérnyomásom éppen jó,koromhoz(40 éves vagyok), (sajnos kicsit túl)súlyomhoz képest...Gyönyörű,fiatal feleségemnek hála a Silderec is csak egyszer-egyszer kerül elő havonta, orvosi konzultáció (urológus) után, egyéb szexuális diszfunkcióra . Secunder glaucoma miatt folyamatosan béta-blokkolókat használok(szemcseppek),ezért,és egyéb nem szervi eredetű pszichés tényezők miatt kértem alkalmankénti potencianövelőt.Szóval nem viszem túlzásba.... Kb. 2 hetente használom.Étkezési szokásaim sem a prostata-bajok elősegítője hál' Istennek....de azért a kisördög nem alszik bennem sem....Az urológus szakorvosommal emberileg teljesen elégedett vagyok,ám aggasztónak tartom mostanság,a majd' 7 éve tartó "helybenjárást", illetve az esetleges nem megfelelő szakmai hozzáállást... Ha 1-2 nap véletlenül kimarad az Alfusosin (alfa-blokkoló)szedése, akkor már bizony van probléma a vizeléssel sajnos....3 havonta járok prostata/vizelet vizsgálatra+gyógyszert feliratni....Az aggaszt, hogy eleinte I. majd II. stádiumnál járt a prostata-túltengésem, mára már a III. stádiumnál tartok, hiába az Alfuzosin folyamatos szedése, a probléma mégis ugyanúgy fennáll,sőt ezek szerint:súlyosbodik...! 7 év alatt ultrahangos vizsgálatot, PSA-szintet egyszer sem abszolvált az orvosom, a 3 havonta esedékes manuális prostata-vizsgálatot,és vizeletvizsgálatot (megnézi a vizeletet,és ennyi) megejti és kész.... Egyetlen egyszer kért labort,anno majd' 7 éve,amikor diagnosztizálta a jóindulatú prostatitist... Kérdezi van-e panasz,felírja az Alfuzosin-t ,és esetenként a potencianövelőt,és ennyi... dysuria-val kezdődtek anno a gondok,mára már pont fordítva (éjjelente többször is fel kell kelnem vizelni). Félek,valami nem lesz itt rendjén később....és/vagy ezt mindenképp műteni kell majd...? Van összefüggés a folyamatos prostata-gyulladás,és a növekedése közt?Tehát, ha nem szedném az Alfuzosin-t,akkor is nőne folyamatosan?(I. ,II. ,III. stádium)Vagyis, ha folyamatosan szedem az alfa-blokkolót,akkor miért egyre nagyobb stádiumú a prostatitisem? Köszönöm a választ előre is! |
|