cirrocumulus Creative Commons License 2015.11.07 0 0 5995

Most vasárnap (november 8-án) délután 2 rádiós interjú is lesz :o))

 

- 15:30-kor folytatódik a múlt vasárnap kezdődött riportsorozat a Kossuth Rádióban, a beszélgetés vezetője: Gellért András.

A műsorban megszólal Tereh István a Solaris menedzsere, Erdész Róbert billentyűs-zeneszerző, a Solaris vezetője, dr. Kollár Attila radiológus, klinikai főorvos, fuvolista, Kisszabó Gábor a Solaris egykori basszusgitárosa, Bogdán Csaba a Solaris gitárosa.

 

http://www.mediaklikk.hu/2015/11/05/progressziv-piaristak-solarisa-solaris-2-resz/

A műsor ismertetője:

"A reverenda látványa senkit se tévesszen meg! Még véletlenül se higgye azt bárki, hogy aki ilyen ruhát visel biztosan egyházi személy, vagy papnak készülő gimnazista. Mert bizony a reverenda álcaként is szolgálhat, és könnyen kiderülhet, hogy akit látunk valójában egy lányos arcú nyughatatlan szoknyavadász, önkívületbe kerülő basszusgitáros, vagy éppen a távoli bolygó a Solaris után sóvárgó, titokban leskelődő rajongó. Mai történetünk főszereplői sokáig Istent keresték, de rövid időn belül rájöttek, nem ez az ő küldetésük. A szép lányok hívása mindennél erősebbnek bizonyult, majd egy idő után még merészebb vágyak kerítették őket hatalmukba. A progresszív piaristák a távoli Solarist szerették volna megérinteni."

 

* * * 

 

- 17:05-kor pedig egy Lánchíd Rádió-beli interjú hangzik el a "Szigorúan nyilvános" c. adásban.

A beszélgetés résztvevői: Attila és Tereh Öcsi.

Műsorvezető: Bizse Ferenc
http://lanchidradio.hu/lanchidradiomusorok/szigoruan-nyilvanos-941459