Törölt nick Creative Commons License 2015.11.05 0 0 218

"Azt allitottad, hogy a homoszexualis pedofil kapcsolatok inkabb a heterokra jellemzoek."

Nem állítottam ilyet és ezt már az előbb is elmondtam. Vedd a fáradtságot és olvasd vissza, ha szövegértési gondok vannak akkor figyelmesebben!

 

"Igen, vannak webolodalak, amik ezt probaljak bizonygatni, de ez mar megint csak a gay propaganda resze, csakugy mint a tobbi (igy szuletnek, nem lehet megvaltoztatni, allatok kozott is van, stb. stb.) Ezeknek semmi valosagalapjuk nincs."

Én nem weboldalakról beszéltek ám, hanem tudományos kutatásokról, peer reviewed tudományos lapokból.

 

"Nem is hoztal egyikre sem semmi bizonyitekot."

Mint mondtam: nem fogom arra fecsérelni az időt, hogy újra kutakodjak ebben. Már megtettem egyszer magamnak és talán megtenném újra neked, de már elmondtam miért nem fogom.

Másrészt pedig igencsak kétszínű dolog tőled bizonyítékot követelni, amikor megállás nélkül jössz a teljesen megalapozatlan gondolataiddal. Nem fogjuk azt a trükköt eljátszani, hogy te csak bepötyögsz valamit ami éppen eszedbe jutott én meg fél órát töltsek el minden hozzászólással, hogy cáfolatot találjak rá...

 

"Statisztiakak azt mutatjak, hogy az elkoveto 90-95%-ban ferfi. Ez pedig epp azt mutatja, hogy a lenyeg a szex, nem a dominancia. A ferfiak jobban vagynak a szexre, mint a nok, ezert."

Ezt még kiemelem az amúgy is hibás érvelésből, mert ez még önmagában is ostobaság. Szerinted a férfiak és nők közt az egyetlen különbség a libidó? A férfiak mind biológiai, mind kulturális okokból dominánsabb jellegűek, plusz kockázatvállalásra is hajlamosabbak ugyanezen okokból. (Továbbá abban még látatlanban is meglehetősen biztos vagyok, hogy a nők által, tizenéves fiúk sérelmére elkövetett szexuális erőszak nagyságrendekkel kisebb arányban derül ki, mint fordítva. )

 

 

"A hetero ferfiak nem mennek el ferfiakkal, es fiukkal sem. Es nincs is okuk ra, mert konnyebb talalni felnott partnert, mint a homoknak."

Azt kel megértened, amit már egyszer elmondtam, hogy nem pusztán testi kielégülésről van szó. Nagyon sok nemi erőszakolóról (hetero férfiak, akiknek áldozata gyakran felnőtt nők) kiderül, hogy aktív párkapcsolatban élnek. A szexüket megkapják, de megkaphatnák akár egy prostitól is (mégiscsak morálisabb és kockázatmentesebb dolog, mint valakit megerőszakolni...), de mást akarnak! A nemi erőszak szinte mindig a dominanciáról szól elsősorban, az izgalomról, a hatalom érzéséről. Biztos tudod, hogy sokan szeretnek szerepjátszani szexben és az egyik leggyakoribb szerepjáték a nemi erőszak. Nem csak férfiaknál: nőknél is. A férfiak általában (de nem mind) a domináns félként ábrándoznak róla, a nők általában (de nem mind) áldozatként. Ez nem azt jelenti, hogy a férfiak szeretnének megerőszakolni valakit, és a nők sem akarják megerőszakoltatni magukat, de mégis a fantáziánk része, a dominancia és szubmisszió vágya (egyébként nem csak szexben!) Miért van, hogy sok gyermekmolesztálás gyakorlatilag az elkövető részéről nem is jár a szó szoros értelmében testi kielégüléssel? Azaz nyersen mondva: a farkukat nem használják. Fogdosnak, ujjaznak, tárgyakat dugdosnak, de közben még csak ki sem verik maguknak. (Bocs az obszcenitást, de hát ilyen mocskos témáról beszélünk na...) Ez több, mint testi kielégülés és egyáltalán nem csak a másik testének élvezetéről szól.

 

 

"...a szexualis onmegtartoztatas gatjat mar atleptek. Es igen, ez nagyon is szamit. Minel tobb szexualis aktuson van tul az ember, annal konnyebben vesz reszt a kovetkezoben"

Ferde látásmód, hogy a több partner automatikusan azt jelenti, hogy akkor már gyerekeket bántalmazni is könnyebb. Ez egyszerűen aljas feltételezés... (egyébként ellentmondásos is azzal, hogy a papokkal jössz állandóan.)

 

 

"Kevesebb lehetoseguk van a felnott lakossag koreben, mint a heteroknak."

Fura. Szóval egyrészt a homoknak több partnerük van, másrészt valahogy egyszerre mégis kevesebb a lehetőségük. Hát nem tudom, szerintem ez meglehetősen egyénre szabott dolog és én - egyesekkel ellentétben... - nem tudnám megmondani, hogy valójában a kettő közül melyik igaz - ha egyáltalán bármelyik is.

És ez azért egyén függő is. A hetero férfiak közt is van aki könnyen becsajozik és van aki marha nehezen. De abban biztos vagyok, hogy ha rámjönne a homoszexelhetnék napközben, akkor estére lenne partnerem. Mert A/ tele van a világ prostikkal (igen, férfi prostikkal is) B/ tele van a világ olyan szórakozóhelyekkel, amik ilyen találkákra specializáltak. Százszor könnyebb lehet egy felnőtt férfival szexelni, mint egy fiúval.

Előzmény: isabellee (216)