csdani19820802 Creative Commons License 2015.10.26 0 0 13943

Sziasztok!

Kicsit visszatérve a leömlőt tisztítás kérdésre. Friss tapasztalatokkal szolgálhatok, ha valaki a télre leömlő fényesítésre adná a fejét. :) Tehát a korábbi képeimen láthattátok, hogy egy kevésbé erősen szennyezett felületet hogyan tisztít a bolti csodaszer. Tényleg nem rossz, sőt nagyon jó, de inkább a nem veszélyesen elszennyezett felületre. Amit most csináltam egy másik véglet volt. Brutál koszos felület. Egy CBF 1000 leömlő. Íme a kiindulás:

Először a bolti szerrel, mosogatószivaccsal ugrottam neki, aminek az eredménye látványos volt, de nem kielégítő. Eddig segített a folyadék:

És végül, amivel elértem a kívánt eredményt, sűrűn varrott rongykorong (500 Ft) fúróba fogatva, savállóhoz való polírozó rúd (800 Ft). És az eredmény:

Ennek a hátránya, hogy a leömlőt le kell szedni és a korábban említett tűzkarikák is cserélendők (lehetnek). Innentől viszont ha az ember odafigyel, azaz évente legalább egy alkalommal letisztítja a folyadékkal, akkor nem koszolódik el, és ahogy a Banditom esetében elég lehet csak a helyén tisztítani a leömlő tisztító folyadékkal.