Floki:) Creative Commons License 2015.10.23 -2 5 6586

Neked viszont semmilyen önálló gondolatod nincsen. Csak azt böfögöd vissza, amit a mainstream tudomány mond. Bármi is legyen az. Neked csak az ő forrásuk hiteles, senki másé nem, bármit is linkelnek a többiek.

Tökéletes mintapéldája vagy annak, amikor az emberek nem merik megkérdőjelezni az általuk hallottakat és csak bemagolják őket. Attól azonban, hogy bemagolsz valamit még nem biztos, hogy meg is értetted.

Talán te ott voltál a helyszíneken vagy te is csak fotelforradalmár vagy? Hát bizonyos, hogy az utóbbi. Ha már más topic írónak ezt rovod fel.

Számtalan alternatív kutató járt a helyszíneken, méréseket végeztek és még sok egyéb dolgot. Természetesen ezeket nem fogadod el, szimplán azért, mert nem értenek egyet a mainstream közösséggel.

Ja, hogy egyikük tanulmányát sem olvastad? Valószínű. Pusztán az általad csupa igaznak vélt tamáskodók oldalait idézgeted be, ahol őket kritizálják és te ezeket kritika nélkül elfogadod.

Fikázod a wiki szócikket, de sokszor te is azokra hivatkoztál korábban.

 

Baalbek: mutass egy hiteles római iratot/annak fordítását arra vonatkozóan, hogy a rómaiak mozgatták a trilithonokat és nem csak "fölé építkeztek" a templomot és a többit. Egyetlen egy ilyen sincs, csak úgy vélik egyesek, hogy ők tették oda. De hitelessége ennek egy nagy NULLA.

A hiteles forrás nem az, hogy egy noname ember leírja, te beidézed és punktum.

 

 

Előzmény: emem (6585)