Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.10.19 0 0 32162

Nagyon jokat olvastam rola, biztos h fogom rendszeresen szedni megint.

De van egy aggodalmam:

"Bárki, aki gyomorfekélyben vagy hasonló gyomorfalt érintő betegségben szenved, tartózkodjon az NAC használatától."

 

En azt szoktam mondani magamrol, hogy jo a gyomros es az emesztorendszerem.

DE!!!

Az Arcoxia mellekhatasait olvasva, 2 dolog volt, ami ram nezve igaz h "azonnal hagyja abba a szedeset" pont alatt:

- odemas boka lab

- fekete szeklet

 

Errol eddig nem irtam, meg nem erzek semmi kulonosebb valtozast, de azert ennek is utanolvastam, es ez a fekelyre utal, bar nem teljesen egyertelmu.

Szoval eleg sok problemat csinalt masfel honap alatt ez a gyogyszer.

 

Igy nem tudom, hogy nem lenne erdemes e varnom vele?, mert biztos h van vmi galiba az emesztorendszeremben is, most mar, bar meg nem erzem fizikailag.

 

2014-ben rengeteg idot toltottem azzal h a meregtelenites kulonfele formait olvasgattam, es sokat koltottem is kulonfele tap.kiegeszitokre, amiket elkezdtem szedni, de sokszor nem fejeztem be a szedeset, mert neha elhatarozom h 3-4-nel tobbet egyszerre tobbet nem szedek....

Aztan meg, h amit megvettem, azt mar beszedem, .....

 

En azt gondoltam magamrol, h eleg jo a meregtelenitesem, de a mostani helyzet az kivetel biztosan, mert most a nyirokrendszerem leallt mukodni, ami nagy gaz, es ugy erzem h a labam a sok meregtol olyan merev..... lehet ez csak bekepzeles, de szabalyosan igy erzem,

Csinaltam a tapaszt, az epsom so furdot, szauna, szodabikarbona furdo, stb kulso meregteleniteseket, es sok meregtelenito herb teat iszom folyamatosan, elg sok mariatovist is az ab kuram utan, kulonosen amikor megtudtam h az ab a grapefruittal oldhatatlan komplexet kepez a majban, vagyis tudom h mennyire fontos a meregtelenites.

Most ebben a masfel honapban, amig szedtem az arcoxiat, nem meregtelenitettem specko.

 

Viszont ha ilyen szar allapotban vagyok, akkor lehet halasztom a kov mino ab kurat egy honappal kb, hogy regeneralodjak.

Előzmény: Jesurun under Lyme (32160)