rookiee Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76495

Sziasztok!

Lassan már két éve vagyok a topik passzív követője.
Azért szeretnék írni, hogy támogassam azokat akik úgy érzik, hogy most kilátástalan a helyzetük. 26 évesen ugyan azzal a problémával ültem le a kereső elé mint itt sokan mások. Azóta visszamenőleg is sok bejegyzést olvastam el és a frissek közül szinte mindet végig követtem. A rengeteg hasznos tanács mellet sajnos úgy érzem tele van a fórum megkeseredett emberekkel akik próbálják a még lelkesek kedvét is elvenni a dologtól.
Én arra biztatnék mindenkit hogy ne essen pániba. Keresse meg miben kell magán ahhoz fejleszteni, hogy potenciálisabb jelölt legyen a hölgyeknél.

Sokan vannak itt irreális elvárásokkal amilyenek nekem is voltak régebben. Olyan nővel akarnak együtt lenni, aki nem egyenlő azzal akit megkaphatnak. És igen ha olyan nőt akarsz magadnak aki a képzeletedben él nagyon sürgősen tenned kell érte, hogy felkerülj a látómezejére vagy neked kell az elvárásokat lejjebb tenni. Ideális esetben a kettőt közelíteni egymáshoz. Valószínűleg képzeleted nőjének pont azon a szinten lehetsz, ahova most te teszed azokat a nőket akiknél lenne esélyed.

A mások ok amiért írni akartam mindenképp, mert kevés bejegyzés szól arról, hogy valaki megfogadta a tanácsokat, tett érte és el is érte azt, hogy egy csinos megértő lánnyal és ha kicsit későn is, de elveszítse a szüzességét.

Szóval két évvel azután, hogy először írtam be a googleba, hogy "Segítség! Szűz vagyok!" nekem is megvolt az első alkalom, sőt azóta már több is.

És köszönöm az ide kommentelő pozitív embereknek a sok ötletet, még ha nem is konkrétan nekem, de egy velem közös sorost viselő személynek írták is őket. ;)

 

Ui: A kurvázást felejtsétek el! Nem szexelni nehéz, hanem az odáig vezető utat bejárni. :)