nemertemenezt Creative Commons License 2015.10.14 0 0 22967

"A sajtótájékoztató előtt tartott programozási bemutató órával kapcsolatban úgy fogalmazott: látszik, hogy van az a korosztály és van az a módszertan, amellyel játékosan, okosan nagyon hasznos és tudatos lépéseket lehet tenni a digitális kompetenciák megerősítésére."

 

Jajjjjj. Ez mekkora baromság. Nézzük már meg, hogy kik voltak a diákok... Az nem egy találomra kiválasztott osztály volt.

 

"Ne menjünk el szó nélkül" amellett, hogy az OECD-mérések alapján a magyar gyerekeknek szükségük van fejlesztésre a digitális kompetenciák terén, ezért ennek nem csak a köznevelésben, hanem a pedagógusképzésben és -továbbképzésben is hangsúlyos szerep kell, hogy jusson."

 

B.... m... és felismerte! Húúúú.

 

"Czunyiné Bertalan Judit kifejtette: a digitális szakadékot - amely az informatikai eszközök és tudás, valamint a rendelkezésre álló lehetőségek között van - "módszeresen, tudatosan" fel lehet számolni a köznevelés intézményrendszerében"

 

Ha jól emlékszem, a KLIK-et is azért hozták létre, hogy megszűnjön a szakadék a különböző iskolák között.

Jelentem, sikerült! Már csak a digitális szakadék a probléma. Előbb-utóbb mindenki és minden ezen az oldalon lesz. Ezzel már észre sem vesszük a szakadékot.

Előzmény: momentan (22965)